Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 1:02 am
Sprejeta! Se vidimo na tekmi!
Caleb Queen
Prispevki : 55 Starost : 27 Kraj : Unknown Status : Unknown Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Tor Sep 01, 2015 8:38 am
Ime in priimek lika: Caleb Queen Dom in starost: 16, Spolzgad Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Tolkač Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ali ste že kdaj slišali za nežnega Spolzgadovca? No, ali? Verjamem, da niste. Povrhu pa še radi uničujemo stvari in jih razbijamo. Sem visok, močan in imam prekleto dober zamah. Dovolj dobro za vas?
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Tor Sep 01, 2015 1:26 pm
Odlično za nas! Sprejet si v ekipo! ^^
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Ned Sep 13, 2015 7:32 pm
Ime in priimek lika: Mihail Vihrijev Dom in starost: Drznvraan, 18. let Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Iskalec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ker nisem slep, za razliko od neka- bom raje tiho.
Rose Collin
Prispevki : 5
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pet Okt 30, 2015 8:12 pm
Ime in priimek lika: Rose Collin Dom in starost: Drznvraan, 16 let Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Zasledovalec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Obožujem quidditch, na metli se znajdem skoraj bolje kot na tleh.
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Tor Nov 03, 2015 9:50 pm
Ime in priimek lika: Katarina Rose Dom in starost: 5 letnik, Gryfondom Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Iskalka Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Čeprav nisem najmanjše dekle, kar jih boste srečali, sem prekleto gibčna in hitra (I am a ninja), predvsem pa imam dobro razvite reflekse in sem zelo sposobna. Moj vid je odličen, letenje popolno, ker Quidditch obožujem že od majhnih nog. Nikoli ne bom zadovoljna in zmeraj znova bom svoje znanje izpopolnjevala - kar Quidditch kot šport tudi zahteva.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Tor Nov 03, 2015 10:24 pm
Sprejeta!
Juliet Summer Black
Prispevki : 36 Kraj : Dorset, UK Status : .....Ima mačko Glitter, okej Letnik : 7. Letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Sre Jun 15, 2016 8:31 pm
Ime in priimek lika: Juliet Summer Black Dom in starost: Spolzgad, 7. letnik Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Branilka Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Hitri refleksi so moja posebnost, saj rada športam že od malega, in sem tako rekoč natrenirana, imam pa tudi sokolje oko, ki bo z lahkoto sledilo žogi. Odlikuje me tudi ponos, ki bo poskrbel, da bom zvesta in ubranila vsak poskus zadetka skozi koš.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Sre Jun 15, 2016 8:37 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.