Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Tor Avg 11, 2015 2:06 am
Ime in priimek lika: Matthew Logan Moore Dom in starost: Gryfondom, 16 let Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Branilec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Sem precej objesten - kar je moje, je moje. In tisti trije obroči so moji. Nič ne bo šlo skozi. Vztrajnost, velikost in hitrost mi bodo pri tem pomagali.
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pet Avg 14, 2015 5:08 pm
Ime in priimek lika: Ryder Williams Dom in starost: Pihpuff, 16. Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Branilec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Mati narava mi je v zibelko položila hitre reflekse in pa velikost. Kot otrok sem skupaj z bunkeljni igral neko njihovo igro imenovano nogomet in vedno sem bil golman. Preprosto, skoraj nobena žoga ne gre mimo mene.
Kiko Sun
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pet Avg 14, 2015 5:10 pm
Oba sprejeta.
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Ned Avg 16, 2015 11:47 pm
Ime in priimek lika: Claire Holland Dom in starost: Gryfondom, 15 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Tolkač Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Rada tolčem po stvareh. V redu razlog?
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Ned Avg 16, 2015 11:56 pm
Ime in priimek lika: Miq Valley Dom in starost: Gryfondom, 16 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Kapetan (tolkač) Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? *potežka kij* Imaš kaj proti?
Rubina Aiken
Prispevki : 70 Kraj : Scotland Status : single Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 12:13 am
Ime in priimek lika: Rubina Aiken Dom in starost: Gryfondom, 16 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Zasledovalec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ker rada zasledujem ljudi? Hecam se. Rada opazujem obraz branilca nasprotne ekipe ko zadanem skozi obroče katere naj bi pazil in dobra sem pri tem. Pri zadevanju golov, ne pri opazovanju branilcev. Nikakor se mi ne bi dalo poditi za tisto majhno žogico, kiji niso ravno moje 'orožje', branjenje obročev pa tudi ni tako zanimivo.
Astoria Scherbatsky
Prispevki : 21 Starost : 25 Kraj : London Status : samska Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 12:30 am
Ime in priimek lika: Astoria Scherbatsky Dom in starost: Pihpuff, 16 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Iskalka Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ker sem majhna, vražje hitra in spretna na metli, ter imam sokolji vid.
Kiko Sun
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 12:54 am
Vsi sprejeti razen Miq- ne moreš se prijaviti za kapetana
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 12:55 am
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.