Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Odsotnosti Pon Avg 03, 2015 12:48 am
First topic message reminder :
Če boste odsotni, to sporočite tukaj.
Koda:
[b]Ime in priimek lika:[/b] [b]Odsoten bom od[/b] __ [b]do[/b] __ [b]Razlog (ni nujen):[/b]
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Okt 20, 2015 10:59 pm
Ime in priimek lika: Claire Holland, Mihail Vihrijev AND Matthew Logan Moore, Isabelle Eden Faith Odsoten bom od 23. 10. do 24. 10 Razlog (ni nujen): Bedna ekskurzija na Štajersko in Koroško.
Ker z Mattom ne veva če bova proti večeru uspela priti v hotelu do interneta je načrt naslednji: Če bo kdo karkoli potreboval, in Ginny na forumu ne bo, naj piše ZS liku Keith Linna. Pisala nama bo SMS s problemom...
Phoenix Paige
Prispevki : 36
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Pet Nov 13, 2015 7:56 pm
b]Ime in priimek lika:[/b] phoenix paige Odsoten bom od petka, 13 do torka, 17-ega Razlog (ni nujen): obisk bruslja
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Dec 27, 2015 3:25 pm
Ime in priimek lika: Miq Valley Odsoten bom neopredeljeno Razlog (ni nujen): RL. Res se opravičujem vsem, ki me imate v zgodbah, v užitek mi je bilo pisati z vami, ampak v temle času komaj diham in žal nikakor ne morem pisati. Upam, da boste uživali naprej in še enkrat, žal mi je, da ne morem nadaljevati z vami.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Dec 30, 2015 9:35 pm
Ime in priimek lika: Ignacij Sh. Yehuda Odsoten bom od danes do nekje januarja 2016 pridem nazaj (Claire, ne pogrešaj me preveč!) Razlog (ni nujen): Well, novo leto je in mi se gremo zabavat.
+ čisto možno je, da tudi Katarine ne bo na spregled, ker je kar bolana, ampak zna bit, da pride kaj gor.
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Jan 16, 2016 9:37 am
Ime in priimek lika: Ryder Williams Odsoten bom od danesdo nekje sredine februarja Razlog (ni nujen): testi, bom pa se poitrudil in napisal odgovore, sam bo vzelo malo več časa.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sre Jan 27, 2016 9:29 pm
Ime in priimek lika: Ginny, Indigo, Yanky, James Odsoten bom od danes do neznano Razlog (ni nujen): Personal problems...
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Jan 31, 2016 10:54 am
Ime in priimek lika: Myun, Keith, Minami Odsoten bom od 1.2. do 5.2. Razlog (ni nujen): gledalisce ♡
Emma Lily Everhart
Prispevki : 69 Starost : 27 Kraj : Bradavičarka Status : Samska
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Tor Feb 16, 2016 11:45 am
Ime in priimek lika: Emma Lily Everhart, Matthew Logan Moore Odsoten bom od danes do četrtka Razlog (ni nujen): danes imamo pogreb, jutri pa gremo nekam z družino.
Yanky Harmon
Prispevki : 88 Kraj : Budimpešta, Madžarska Status : Helenca
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Ned Apr 10, 2016 8:58 pm
Ime in priimek lika: Phillip in Yanky Odsoten bom od nasploh manjkam zaradi šole, ta teden pa grem v Rim, tako da me sploh ne bo
Minami Hoshijiro
Prispevki : 59
Naslov sporočila: Re: Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm
Ime in priimek lika: dohyun minami and the new guy who still doesn't have a name Odsoten bom od 3 do 9 julij Razlog (ni nujen): tine urnaut camp say what
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.