Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 12:57 am
Sem te dal. Poskusil si, ja
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 1:02 am
Lahko pa dodaš v navodila da se ne moreš javiti za kapetana. ;) Nisem vedel, da ni bilo mogoče.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 17, 2015 1:06 am
Hvala za predlog!
Adam Anderson
Prispevki : 33
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Ned Avg 23, 2015 11:41 pm
Ime in priimek lika: Adam Anderson Dom in starost: 17, pihpuff Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: tolkač Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ker je prosto mesto in sem vsaj z kijem dober če že ne najbolj z metlo. In pa res res res se bom trudil!
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:08 am
Adam - sprejet! ;)
Adam Anderson
Prispevki : 33
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:14 am
yeah that's what i'm talking about
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:23 am
Ime in priimek lika: Ginny Johnson, Dom in starost: Spolzgad, 16 let, Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: iskalka. Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? "Zakaj želim biti iskalka? Quidditch je moj hobi že od prvega letnika. Še pred Bradavičarko sem si ogledala svetovno prvenstvo v živo - takrat sem bila povsem navdušena nad tisto uspešno iskalko. Loviti majhno zlato stvar in jo kasneje uloviti; čudovito. Ko bi zviz ujela, bi se počutila posebno. Si lahko predstavljate, kaj to pomeni? Vsi te imajo radi in navijajo zate. Kdo tega ne bi želel? Hja, jaz hočem. Pa še hitra sem kot strela, imam zmogljivo metlo, poznam pravila in vem, da bom domu prinesla zmage. No, kaj še čakate?"
Acceting myself because I am so damn cool.
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:42 am
Ime in priimek lika: Keith Linna Dom in starost: Drznvraan, 16 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Tolkač Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Ker si nekoga na tekmi želim do smrti prebutati.
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:44 am
Keith - sprejet... Saj veš na kateri odgovor cilja 9,9.
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Quidditch ekipe Pon Avg 24, 2015 12:54 am
Ime in priimek lika: Gaia Hånkasson Dom in starost: Spolzgad, 16 Mesto, ki ga v ekipi želite zavzeti: Zasledovalec Zakaj si ravno ti idealen za to mesto? Cuz I'm Gaia fucking Håkansson. ne ampak res, zato ker obvladam letenje in znam dobro ciljat, mislim pač obvladam vse.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.