Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:36 am
Mah, jaz tudi. Pa težave imam s spanjem. Mučim se najmanj tri ure, da zaspim, zato se pogosto bašem s tabletami. x)
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:37 am
Ouch >_>
No ja, lani sem spal 5 ur na noč med šolo, letos bom moral to spremeniti ...
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:39 am
jaz lahko spim kjerkoli, kadarkoli. dokler je dovolj toplo, bom zaspala, če mi tako paše.
Max, jaz isto. Samo letos bom itak na faksu, tako da bom verjetno vstajala kasneje.
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:40 am
Mja, jaz mam letos maturo in bom moral malo več spati xD Ker rabim točke, bruh, bruh.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:48 am
Kaj pa bosta študirala? Jaz razmišljam o medicini. Fun fact :p.
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:49 am
enako kot max joj. čeprav imam jaz še drugo leto enako, ker bom šla še maturitetni tečaj delat. ginny jaz isto študiram da bom šla medicino, za to pa rabim še +1
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:50 am
Nice, sva že dve ki ju zanima ta študij! :p Jaz samo upam, da se mi z ocenami lepo izide...
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:54 am
Geologija haha xD sem obiskovala šolo, kjer so nekateri razredi meli po 10 ljudi prijavljenih na medicino... Pri nas jih je bilo samo 5.
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:56 am
Nice! ^_^ Mah, na medicino se jih ogromno vpiše, to res opažam. Omejitev pa je tako visoka, da bi se včasih najraje živa zakopala. xD
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:56 am
jaz tudi. letos se morem malo bol potrudit. ker jaz sem čisto preveč lena res. lahko bi bila odlična če bi se vsaj malo učila ampak nee, boljše že 10ič gledat isto serijo xD letos pa se morem res mal bol v roke vzet če hočem pridit naprej na ta faks:)
geologija je tud ful zanimiva. mislim men je tolko stvari zanimivh da se res težko odločim samo za eno. zlo me tudi vleče na pravo, samo to je jeba, ko ti jo priznavajo samo v sloveniji in ne tudi v tujini.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.