Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:45 pm
Yup, pretty much, haha. Gledaš? :p
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:47 pm
ahs let me die
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:47 pm
You hate it so much? That's sad tho. :p
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:49 pm
Sem gledal 4. sezone mi še nekak ni uspelo pogledati do konca, ker mi ni tako zanimivo
Mah, vidva sta si že glede na izbiro FCjev usojena
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:50 pm
oh come on ginny a bi ti jokala po fbju ce bi sovrazla :p
max a je to slabo?
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:52 pm
Četrta sezona res ni kaj posebnega, meni ni bila posebej všeč, še najmanj od vseh štirih... Sploh ni bila grozljivka, če mene vprašaš. x) Upam da bo peta sezona kaj boljša, čeprav me Lady Gaga malo moti...
Aw that's sweet haha, but Tate and Violet/Kyle and Zoe sta pa res moj najljubši par v serijah ever. Poleg Captain Swan v Once Upon a Time. :p
Keith: mogoče?
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:53 pm
samo ne mi spoilat kej vidva XD
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:54 pm
Tate in Volet ... Jaz sem Violet sovražil iz dna duše
In ne, to ni slabo sploh
So ... Komu se da pisati? xD
Keith: Never!
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:55 pm
oh končno imam 5 minut časa zase ta vikend, škoda da ne bo trajalo. komaj čakam september da se vse malo umiri. also hello everyone ^^
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 10:58 pm
Nobenih spoilerjev, no worries.
Zakaj si pa sovražil Violet? :p Upam da ne zaradi tega sovražiš še Ginny, ohmy :p. Jaz sem na voljo za pisanje, vendar trenutno nimam posebnih idej - če dobiš kakšno, lahko pišeš pm. ^^
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.