Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 11:47 pm
Meni je pa Playstation življenje, really. Sicer imam trojko, vendar si imam namen kupiti štirko, ker konec koncev je cena že malo padla in več ni tako hudo draga :p.
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 11:49 pm
meh, priporočam še vseeno 3, boljše od 4, vsaj za moje pojme. in neke razlike tako ali tako ni.
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Avg 22, 2015 11:56 pm
za moje potrebe rabim 4. In po možnosti še oculus rift.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:03 am
Jaz pa hočem še XBOX 1. Kar vse bi imela, lp. XD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:05 am
njeeegh, xbox je bol za fpsje... ki mi nikoli niso bili všeč. as said before, na splošno sm pcjaš in se ponavadi smejim ljudem, ki trdijo da so konzole enako dobre ali boljše od pcjev. ampak je nekej zadev, ki so pač exclusive...
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:22 am
Ah, vi še kr o gamingu, ok
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:29 am
Meni je glavno da bi vse imela, tho :'D
Max, yes :p. Saj se lahko pogovarjamo še očem drugem. Kako to da še ne spite? Jaz bi se morala začeti privajat na zgodnje vstajanje in bi mogla posledično iti prej spat. Nah, no go for me. <.<
Max Jacques Rousseau
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:31 am
Zakaj še ne spim? xD Ne vem, ker sem včeraj prišel ob šestih zjutraj domov in sem šel spat in sem se zbudil ob enih z mačkom in sem šel dalje spat in sem spal do treh in potem mi še ni nekako do spanja, čeprav vem, da sem grozno utrujen in zaspan in tečen samemu sebi :'D Ampak čakam še enega prijatelja, ker greva idk where na kavo (Y) Pa tam?
EDIT: Zdaj izpadem kot največji kronik, bruh. xD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:32 am
Js mam še en mesec počitnic. Also, zadnjič sem šla spat ob 6ih. Moj ritem življenja je bolj nočni ponavadi
Max Jacques Rousseau
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Avg 23, 2015 12:33 am
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.