Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 12:00 pm
Fanfictioni od Wren-a! Če maš rada original work, Dragon Age ali Supernatural. Such an amazing writer. Bolj resno, kakšen žanr?
eh, sej js sm bla skos tle, pa še u chatu nism pisala kej dost. uživajte počitnice ljudje, ki jih imate zdej mi mamo zdej nov semester in nove predmete, pa so ene vaje odpadle... kok godrnjanja je blo xD ker smo mel kr naenkrat 4 ure fraj namesto dveh. tako da smo mnogi trenutno doma.
edit: some people work really hard because they want/need to, tako da mi je razumljivo da učasih ni neke motivacije da bi šel še naprej nekam pisat, pa četudi je to kratkočasna dejavnost.
edit2: I belong to the 'lazy as fuck group' zato učas kr zginem
Corrina Hayden
Prispevki : 28
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 3:51 pm
Felix, niti ni tolko dela za šolo, bolj je konstantna utrujenost in pozno prihajanje domov plus vse kar moreš potem za šolo še naredit, ko si že čisto izmučen in ob takem včasih izpuhti še tisto malo inspiracije za pisanje in lahko razmišljaš še samo o kavi in spanju. Pa enim (žal morem dodat še "nam" ker spadam pod to) gre malo težje in pač potrebujemo več časa, da vse spačemo skupaj ker si vseeno želimo dosegat neke solidne rezultate.
Marcelline Saint-Yves
Prispevki : 65
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 6:34 pm
Se podpišem pod to kar je Corrina rekla
Felix Slytherin
Prispevki : 95 Kraj : Sweden Status : Single Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 9:11 pm
Aja, samo... vi ste verjetno kakšna gimnazija, ne? Ja...jaz sem bil na mednarodni srednji šoli, tam je precej prakse in manj teorije, oziroma pouk poteka drugače nasploh.
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 9:20 pm
Pač... Ja. Js svojih admin duties nemorem opravljat normalno ker že odkar sem prišla iz šole delam na matematiki, pa uboi duši eni sem dolžna začetek in se lotevam že cel dan in se kar ne lotim (Sorry, Nate)
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 9:22 pm
Dude, na mednarodni si bil? Niiiiiiiiiice.
Ja, enako, na srečo je sam še en dan, potem jo pišemo in ni več matke, k pozvroča največ problemov. Samo potem pa pridejo vsi predmaturitetni preizkusi, tako da ne bom ravno poležaval...
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 9:24 pm
Pa saj predmaturitetni preizkusi so isti kot matura v drugem roku XD NP, we good.
Emma Lily Everhart
Prispevki : 69 Starost : 27 Kraj : Bradavičarka Status : Samska
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 23, 2016 9:24 pm
Also ja, se opravičujem, trenutno nimam navdiha za odpis, bo pa hmalu, upam...
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 24, 2016 7:34 am
Hello Nate. Uuuuu Felix mednarodna odvisno sicer na kjeri si bil, sam ponavadi je tko, da se na mednarodni folk specjalizia samo v 7 predmetov, ki jih bo imelna maturi. Mi na navadnih gimnazijahmamo od 13-9 predmetov v zadnjih dveh letnikih, od tega nakoncu 5 predmetovna maturi oz jst mam 4 predmete od prej pa enga k smo ga mel v prvem letniku.
Also odpise sestavim danes med pripravami na maturo, verjetno. Mal.se mi je nagužval ta teden -.-
Felix Slytherin
Prispevki : 95 Kraj : Sweden Status : Single Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 24, 2016 11:40 am
Ja, kako veš, si se posebej zanimal za mednarodno? :p
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.