Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 8:05 pm
Pa saj ni kot narobe, bolj kot profesor se ni strinjal z mojim mnenjem in je grdo črtal vse XD Prijazen človek je bil on.
Harmony Luna Frost
Prispevki : 64 Starost : 25 Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 8:07 pm
Hi guys o čem teče debata?
Corrina Hayden
Prispevki : 28
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 8:10 pm
O srednješolskih esejih Mi nismo še nobenega pisali ugh -.- samo jezik & teorijo obravnavamo -.-
Harmony Luna Frost
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 8:12 pm
U, esejov nimam rada, pa čeprav jih zmeraj pišem odlično. Zmeraj manj se mi jih da pisati, though.
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 9:00 pm
Well that sucks... včasih morš prou preučit, kaj je profesorju všeč, da lahko dobiš dobro oceno
Corrina, how so? A ni pri slovenščini več obvezenga branja iz katerga so potem eseji?
Edit: Harmony in Corrina, opazila sm da smo ''sošolke,'' sta za mogoče za kakšno trojno povezavico?
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 9:13 pm
*se vstuli* i'm a classmate too, let's do it together ;3
i'm not serious.
Corrina Hayden
Prispevki : 28
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 9:13 pm
Nam naša profesorica ne zaupa dovolj, da bi dejansko pisali esej kot esej ampak pišemo spise s kao predesejskimi prvinami ampak ni niti najmanj podobno temu kar naj bi dejansko pisali haha.
In ja seveda, jaz sem za ^ ^
Harmony Luna Frost
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 9:52 pm
U, zanimivo! Kakšna idejica?
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 10:02 pm
Haha, no saj počasi se daleč pride
Uh kul... jz trenutno nimam še nič, ker moram prej prebrat vajina opisa. Si pm-jamo?
Keith lahko se vštuliš, če te dekleti sprejmeta xD
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 24, 2016 10:09 pm
ce se odlocite da me rabite sm vam na voljo xD i kinda wosh keith was all cute and adorable so they could be friends but sadly that's probably not an option xD anyway, you know what to do ~
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.