Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 8:38 pm
kam pa hočeš it? ^^
ahah, bulerji ftw ^^
js bom pa gledala u nedeljo ga
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 8:59 pm
Claire sm ti reku da se oblec. Posluši ti mal Ryderja xD Keith, Misaki it was awesome today xD
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 10:54 pm
Đabe, če sm bila že v avtu ko si ti meni prek FB-ja, pa dobro veš da nisem na netu skos, pisal. XD
Misaki, na FRI grem
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 8:24 am
sorry (not), ker sem pozno vstal ;) a je bla cool predstavitev? Men folk ni verjel da bom bruc. Baje da zgledam starejše.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 10:12 am
Odlično pripravljena, če je bilo treba kaj vprašati študente so veselo sodelovali, vse je bilo res čudovito. Prisežem, da je bila tista šola narejena samo zame XD
Dimitri Bodrov
Prispevki : 20
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 2:23 pm
Pa maš veliko predznanja? za FRI pač..
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 4:33 pm
Niti malo Ampak me ne skrbi. Vsi ki sem jih vprašala so mi povedali da matematiko se tako samo ponavlja, ostalo pa se gre počasi in profesorji ti ponudijo veliko gradiva, ki ti zelo koristijo pri učenju. I just don't see myself anywhere else next year XD
Dimitri Bodrov
Prispevki : 20
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 7:02 pm
Torej rataš computer genious from nothing bejsikli? Pa je velik matematike? In oprosti za veliko vprašanj, ampak sem letnik and i still have no fucking idea where im going to be next year O.o
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 9:59 pm
fri je ful piflarija. moj +1 odsvetuje. ampak če boš uspela za domače naloge nardit točno tisto edino zadevo k hočjo od tebe, ti bo uredu. je pa velik in prostoren. pa ful štroma je tm. pač usaka klop ma plac za notr utaknit polnilc.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 13, 2016 10:08 pm
Well... Tak velik boner imam vsakič ko moj fant programira in me zanima kaj vse pomeni in kaj naredi in zakaj je tako in kaj vse naredi XD I love programming. I love learning about it. Matematike? I guess, v prvem letniku. Ampak sem povprašala učence in pravijo da je samo ponavljanje srednje šole, mogoče se 3 nove stvari naučiš...
FRI je sama piflarija če se vpišeš na univerzitetni program, kar bom jaz dala kot svojo drugo izbiro. Me visokošolski bolj privlači
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.