Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 7:34 pm
HAHAHAHAHAHA, DOBRO SO TO NARDIL XD
Jaz jutri svojega peljem Ker drugače do kinota ne prideva
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:22 pm
Hello hello. *wiggles eyebrows*
Finally, HOLIDAYS. Also a bo jutr vs folk u lj k gremo tiste božje fakse gledat?
Keith/pipa/... jst ponavadi dam 100g na osebo in pač še tisto če delam za večerjo ne pojem tolk xD
AJA, pa tudi če so počitnice ne bom mel prosto, ker imam eno seminarsko in dve predstavitvi za šolo naredit, neke zapiske morem spisat do konca, in potem je že test od matematike, pa predmaturitetne stvari... well fuck me.
Dobrodošel Dimitri!
Dimitri Bodrov
Prispevki : 20
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:26 pm
pr nas še ni počitnic -.- in sem na podobnem, 4 seminarske, test iz mat in angleščine, nek dialog se je treba nadudlat in še cpp nameravam končno naredit.. busybusy
in hvala
Emma Lily Everhart
Prispevki : 69 Starost : 27 Kraj : Bradavičarka Status : Samska
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:27 pm
Yet we're always happy to see people making time for this forum. Smem vprašat, kako si ga našel/našla?
Victoria O'Callaghan
Prispevki : 141 Kraj : Irska Status : samska Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:28 pm
Well hello there Ben, I mean Dimitri. *_*
Dimitri Bodrov
Prispevki : 20
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:30 pm
zdle zadnje časem berem ka vse je jk rowling na nov naredla v HP svetu, od novih šol pa ta nov film pa še neka nova knjiga naj bi bla al glasbena produkcija, tko da sem neki napisala pa mi je tole vrglo med rezultati
and yes, hello hello
Emma Lily Everhart
Prispevki : 69 Starost : 27 Kraj : Bradavičarka Status : Samska
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 11, 2016 10:34 pm
Success for admins
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 10:49 am
Heeelloooo nova osebica joj kaj vse sem zamudil! Odpisi pridejo VSI še DANES OBLJuBIM. Kako ste drgač? Aja dans pa jutr sm še v Ljubljan, tko da če ma kdo čas za kavo je vljudno vabljen. Ne grizem xD
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 8:29 pm
i met ryder today. super cool guy, res. very nice, too ^^ in tudi js bom jutr neki casa se v lj feel free to visit
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 12, 2016 8:33 pm
Jaz sem se pa danes dokončno za fakulteto odločila So proud of myself! Samo da me sprejmejo noter. Also... Moja primorska obutev ni bla pripravljena na Ljubljano XD
But my soul was so ready for the Deadpool movie. Amazing. Pure gold.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.