Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 06, 2016 12:02 pm
Kdaj pa bo vaša predstava?
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 06, 2016 12:16 pm
je ze bla drugac, po dve na dan smo imel pa nasledn tedn mamo se nekej za cankarja pa se ne vemo datuma.
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Feb 07, 2016 8:52 am
Ignacij, meni je sweet da s sestrico plešeš <3 Jaz plešem s fantom in ojoj, biggest mistake of my life. Jih za vsak drek poslušam XD pač. Se ne konča po vajah in ajde se čujemo naslednji teden. Je cel teden. Cel dan. Should've taken my little brother, he's handsome enough.
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 10:21 am
Claire, saj tudi pri nas nikoli ni miru. Mi (oziroma Ignacij) imamo maturantski marca se mi zdi in potem vsake toliko časa vdre v mojo sobo, me povleče na noge in začne plesati, mene pa vleči za njim, potem me spusti in gre ven. Vsaj vrata zapre za sabo. No, saj ni tako hudo, kot se morda sliši, ampak je pa smešno.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 10:53 am
. . .
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 11:55 am
Ah, če bi bil moj tako :'D On mi še mori ker se mu na plesne ne da XD 'saj se bova naučila kasneje'.
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 2:04 pm
Uf.
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 6:27 pm
a bi kdo surove makarone z razkuhanimi tortelini? sploh ne odgovarjam kako mi je uspel to; oboje v istem loncu sm kuhala. no, kdo bi? ^^
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 7:30 pm
Saj ravno to :'D Oboje v istem loncu. Joj, vsi ki niso Primorci ali Italijani nimajo pojma kaj pašta je :'D Jaz bi torteline, tudi če so prekuhani. Jih nisem jedla že celo večnost...
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 08, 2016 7:33 pm
ce pa je blo enih premal pol sm jih pa vsula skupej notr ^^' in z veseljem ti jih dam ... ker je blo na koncu prevec e.e kr prid. nikol ne vem kok skuhat.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.