Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 1:39 pm
Right here. Ravno se pripravljam, da bom gledala Annabelle. Sama. x) Sem jo že 1x ampak hočem pogledati Annabelle in Conjuring 1 še pred 2. delom, so yeah! I am very excited!
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 1:46 pm
Annabelle me je tako razočaral :T Sem mislila, da me bo nekaj grozno strah, pa je pravzaprav Hannibal bolj grozno gledat...
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 1:47 pm
Meni tudi ni bila nekaj posebnega. The Conjuring mi je bil dosti boljši. (:
Blanche Rousseau
Prispevki : 41 Kraj : Paris Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 1:50 pm
ah men pa the conjuring sploh ni bil neki strašen no. pravzaprav nobena grozljivka po tistem ko sem gledala hudič v emily rose me ni prestrašila - in to je blo že dolgo časa nazaj xD
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 1:59 pm
Meni je blo creepy samo zato, ker sem gledala sredi noči v temi. Drugače res ni tako hudo.
+Guys, če kdo potrebuje avatarje, naj se oglasi v mojem grafičnem kotičku, I am so goddamn bored. Film se vleče z neta in bo trajalo še malo.
Fang Macabre
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 2:29 pm
Ah, jaz sem že Ignacija in Katarino prosila XD Čeprav sta tudi onadva videti prezaposlena za to...
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 2:42 pm
Kakor želiš.
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 2:48 pm
ginny js ti mogoce odpisem.
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 2:51 pm
Sure. ^^
Fang Macabre
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 17, 2016 2:58 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.