Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 12, 2016 11:54 pm
Popizdim, ce se enkrat pisem matematiko negativno (gnila zaporedja in telesa). Resno, kurba bom postal. Za vsak spol. Lizem za 100 €, fafam za 150 €, porivam za 250 €, nastavim za 350 €. Pa se kes bom mel. Fml. Nabijem ji vsa zaporedja na penis -.-
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 1:29 am
MAX Jočem :'D
Max Jacques Rousseau
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 1:39 am
Jaz tudi. Mislim, da ne joceva iz istega razloga ...
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 11:44 am
Max, i had the same feeling xD najbols da ratas sugar boy, pa mas nekega bogatga geja alpa zensko k ti use placuje xD
Oh the celebrity crushes... Especially when you get a crush just when the person dies >.<
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 7:01 pm
Max Jacques Rousseau je napisal/a:
Jaz tudi. Mislim, da ne joceva iz istega razloga ...
Well če drugi teden mate ne popravim mi nebo na maturo pustila, how about that? XD Jočeva iz istega razloga, ja XD
Max Jacques Rousseau
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 7:04 pm
Oh zelo prečudovito. Jaz nisem znal niti osnovne enabče rešiti, ki je bila 2x + 2x+2 = 3*√√x Tak da ja, ne vem, zakaj pričakujem čudež. Da ti o logaritmu log2(x+2) sploh ne začnem ...
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 9:16 pm
Well... Po eni strani se da rečt d si kriu ti, ker se ne učiš, po drugi strani so pa tudi profesorji taki bebci da te itak ne naučijo neki dovol d bi pač to znau do konca leta. Moja ma niti dovol za test ne nauči. Več ko pow snovi uzamemo tedn pred testom, brez vaj, pole se pa znajdi :')
Guys, Marcelline sporoča da bo kmalu (mogoče že jutri) vsem vrnila odpise. Ampak zdaj ima še en test za odpisat, da bo malo bolj mirno
Max Jacques Rousseau
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Jan 13, 2016 11:40 pm
Kak se ne ucim? Vsak dan se ucim, zenska! -.-'
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Jan 14, 2016 3:14 pm
Hello A se še kar učite?
Btw, upam da vas ne moti če nadaljujem na tistem questu, ker drugač ne bomo nikol prišli do konca. ^-^
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Jan 14, 2016 4:20 pm
Mogoče je malo pretiravanje če rečeš, da se ne uči... Matematika je sploh eden od tistih predmetov, kjer svojega znanja ne moreš pokazati... Neštetokrat sem izgubila prav lepo oceno zgolj zaradi tega, ker sem bila malo površna. In prepričana sem, da nisem edina.
Moja profesorica pa mi za postopek, pravilen, točk ni nikoli štela...
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.