Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Stella Rowe
Prispevki : 35
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:42 pm
lol ne nori fiks mata bomba!.... malo sem si že opise prebrala in je ful bomba, da nista klasična tradicionalna lika... tak, da u two are awesome
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:44 pm
ojoj. double ojoj. i am shy. grem se skrit zdej.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:45 pm
Hide fast!
Thanks, Stella! Can't wait to read your posts tho!
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:49 pm
ginny zakaj se morem pred tabo skrivat <_>
Stella Rowe
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:50 pm
omg joj ne se skrivat, keith! sem že preletela nekaj tvojih postov in so bomba! promise... tak da ne bit shy. če te kaj tolaži jaz tud nisem kaj boljša in moja slovnica je zanič.
pač awesome je, da nista tradicionalna in to bom še izpostavljala stoletja ker ne morem več videt povezav v stilu Twilighta al pa 50 shades of grey. sorry people. *blushing* (čeprav twilight movie je še vedno awesome - don't ask me why)
Can't wait for our connection Ginny!
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:53 pm
ojoj. hvala. stop now. hehe
če bo forum ostau tok aktivn med tednom bo kul.
Stella Rowe
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:56 pm
haha yeah i talk a lot *guilty* *blushing*
dejansko je bomba da je sploh še kak slovenski forum tak aktiven kot je ta ) ker v zadnjih letih jih je tolko propadlo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:56 pm
Me too! Hopefully se česa spomnem... ^
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 8:57 pm
Tale je malo nov XD Daj mu čas, ko niso počitnice kar oveni XD
Stella Rowe
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 10, 2016 9:02 pm
Nwm no, upajmo da ne... ker je bomba zasnova je kul, pa člani tud samo, da bi čas dopuščal....Vseeno je kul, da se trudite, da vsaj nekje lahko slovenski del piše... ker drugače nam ostanejo samo angleški forumi, sej so fajn pa vse...ampak slovensko je slovensko... Anyway good job
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.