Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 8:57 pm
jaz se spravljam spisat še tistih par odgovorov ki jih imam in za christmas quest še nekaj skupaj spravit
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:01 pm
Jaz bi mogla tut še Marcelline odpisat, ker sm dala questu prednost :/ Iiii Gaia ima barvni avatar:3
Drew Blackwood
Prispevki : 141 Kraj : Anglija Status : Sam Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:03 pm
Jaz odpišem, potem pa grem. Se bomo potrudili, da bo tudi med šolo aktiven, ampak če ne moreš drugače, pač ne moreš. Se mora razumet...
No, se vidimo! PS: we're having fun in chatroom.
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:03 pm
js morem idi odpisat. samo ginny odpisujem i know ampak mava tok redko čas pisat xD in mogoče morem še komu. i will.
Ida Asbæk
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:06 pm
Well jz bom preklopila na slovenščino haha
Keith vzemi si čas pls... haha
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:08 pm
Ginny Johnson je napisal/a:
Menda še ni imel punce, zato verjamem, da je neizkušen.
Ida Asbæk je napisal/a:
A jz to prav razumem? xD
OH YOU PERV HUMAN
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:09 pm
zakaj pls? a nočeš da ti odpišem?
Ida Asbæk
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:13 pm
Menda še ni imel punce, zato verjamem, da je neizkušen.
Ida Asbæk je napisal/a:
A jz to prav razumem? xD
OH YOU PERV HUMAN
Ne a jaz prav razumem, da Ginny ne ve nič o Keithu?
Ja Keith, bojim se te haha, ne sam jutri odpišem Marcelline potem imam pa veliko dela za faks -.- tako, da si res vzemi čas in piši z Ginny dokler lahko
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:14 pm
aw ok ^^ sej dones še bom mogoče napisala kej jutr pa vrjetn bl ne. pa zakaj se me bojiš i'm nice
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 9:16 pm
Aja. Omg. Sorry. Ponavadi jaz vse tako dojemam. x) WOOPS. Neizkušen v tem, da bi imel punco, pač nekoga resnično rad. Ve pa vse o njegovih spolnih partnericah oz. dejstvo, da jih je cela parada. She hella knows that.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.