piertotum locomotor
Piertotum Locomotor
Piertotum Locomotor
Prečna ulicaPrečna ulica  KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  PrijavaPrijava  Registriraj seRegistriraj se  

Share

Chat

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next
Ryder Williams
Ryder Williams

Pihpuff

Prispevki : 613
Starost : 27
Kraj : Karibi
Status : samski
Letnik : 7.

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Chat   Chat - Page 44 EmptySre Dec 02, 2015 7:47 am

First topic message reminder :

Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? Razz kaj ste si zaželeli? Very Happy

Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.

Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani Razz (le po čigavi zaslugi #Ry xD)

Joj kolk bi rad bil Grinchew helper Rolling Eyes
Nazaj na vrh Go down

AvtorSporočilo
Phillip Knightley
Phillip Knightley

Spolzgad

Prispevki : 996
Starost : 26
Kraj : Velika Britanija

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 12:25 pm

Sej nisem gledala, ampak mi je fantov brat vse spoilal. Kur*c en. Pffffff. D:

Meni ga je fant kupil za božič :p. I'm literally in love with it. Trenutno igram Star Wars Battlefront 3 in je perfektno. Srsly. In pa Life Is Strange igram, pa neke random igre ki me niso najbolj impresionirale. Škoda denarja. Ugh.

Pridi k meni, igrajva skupaaaaaaaj! ^^

Hej Ignacij! How you doin? Smile
Nazaj na vrh Go down
Mihail Vihrijev
Mihail Vihrijev

čarovnik

Prispevki : 440

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 12:29 pm

Pa ne meni spoilat, še 3 dni... :c

Hhahaha, I wish da bi bil tudi moj tako bogat :'D

MODEL. ZAKAJ FALLOUT 4 NISI KUPILA! Tisto se splača igrat. XD

Hi, Ignacij!

Also, guys I want to make a new professor. And I want RDJ as my FC.
Nazaj na vrh Go down
Ignacij Sh. Yehuda
Ignacij Sh. Yehuda

Spolzgad; predstavnik

Prispevki : 557
Kraj : Grčija
Status : Awesome
Letnik : 6. letnik

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 12:29 pm

Pretty good! Skrbim za sestro, ker je bolana, pa kuham (this is a disaster), pa nekaj takega Razz nimam ravno navdiha, oprostite ljudje <3

Hi Claire!
Nazaj na vrh Go down
Haley West
Haley West

Gryfondom

Prispevki : 25
Kraj : Madrid, Španija
Status : samska
Letnik : 7

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 12:36 pm

jaz tudi še nisem videla novega dela, pa še niti ne vem kdaj ga bom... ampak sem videla glavni spoiler na 9gagu in bi se najrajši obesla Shocked Shocked

jaa fallout 4 je bolaana igrica agreed. also še vedno nisem špilala the last of us and i'm on the verge of tears here....

also priden ignacij
Nazaj na vrh Go down
Mihail Vihrijev
Mihail Vihrijev

čarovnik

Prispevki : 440

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 12:45 pm

Daaaaw meow Moj brat zame tega nikoli ne bi naredil XD Se ja pa Aiden dvigal celo noč da mi je čajčka kuhal ker nikakor nisem mogla spat... XD Nekaj me še zobje bolijo pa nimam pojma kaj bi lahko bilo (ne luknje, bolj zdravih zob od mojih ne najdeš. Niti ene plombe do zdaj, pa tudi zobarja sem imela manj kot mesec nazaj)

Gaia, you are one brave soul for scrolling there before seeing the movie XD

JAZ NISEM ŠE NOBENO OD TEH. BI SI JIH POBRALA AMPAK MISLIM DA BI IMELA TA STARA MAŠINA KAKŠEN NAPAD IN BI JO KAR SKURLO xD
Nazaj na vrh Go down
Haley West
Haley West

Gryfondom

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 1:05 pm

mogoče ti pa modrostni rastejo?Smile

ah pa se mi zdi da so drugače ljudje kar uvidevni glede tega, seveda imaš kake padalce k nimajo boljšega dela k spoilati, ampak na hot oz trending nisem videla niti enega, potem sem pa ponesreči enkrat šla na fresh in je bil ravno na vrhu, in predn sm se zavedala kaj je, je blo že prepozno Shocked
Nazaj na vrh Go down
Ignacij Sh. Yehuda
Ignacij Sh. Yehuda

Spolzgad; predstavnik

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 1:14 pm

Hvala, hvala Very Happy sem skuhal juhico pa makarone Very Happy sva imela kosilo
Jaz pa ne obiskujem teh strani, tako da ni nevarnosti Razz
Nazaj na vrh Go down
Phillip Knightley
Phillip Knightley

Spolzgad

Prispevki : 996
Starost : 26
Kraj : Velika Britanija

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 1:15 pm

The Last Of Us. Prekleto amazing igra. Jo mam za PS3 in je perf. Če vam je ta všeč morate poskusit Heavy Rain in pa Beyond Two Souls. SRSLY.

Bom probala kupit tisto igro, kr na PS store. xD Ma se mi ne da v trgovine.

Priden Ignacij! Ko bi jaz imela skrbno sestro tho. I can only dream about that.
Nazaj na vrh Go down
Haley West
Haley West

Gryfondom

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 1:21 pm

I plan to, samo bom nekako počakala do konca mature z vsem tem, če ne vem kako se bo končalo in bom morala v jesenskem roku it delat za kar pa nimam želje:D

jaz imam tudi enega tako skrbnega brata, nažalost ta ne živi več doma. doma je samo še tisti ki samo zgago dela x.x
Nazaj na vrh Go down
Ignacij Sh. Yehuda
Ignacij Sh. Yehuda

Spolzgad; predstavnik

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 EmptyNed Dec 27, 2015 1:25 pm

Haley, če si za povezavo, mi piši, mislim, pogrešam kake nove ljudi Very Happy (čeprav vem, da si Gaia)

Drugače pa ja, hvala vsem! Very Happy se trudim! Very Happy me bo že pogrešala, ko me ne bo več Razz
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Chat - Page 44 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 44 Empty

Nazaj na vrh Go down

Chat

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 44 od 100Pojdi na stran : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next

Similar topics

-
» Chat
» Chat
» Chat
» Chat
» Chat