Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 3:32 pm
zdravo
ja moj tut še spi -.- ampak usaj lah u miru pišem
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 4:31 pm
Matt odgovori mi na pm ;)
Jst ubistvu laufam, ker mi ta stari nočejo dat dnarja za fitnes. "Maš stvari, ki jih lah delaš zastonj, alpa kot si do zdaj, redno hodiš na aikido, tudi če je 60€ za 10 obiskov." -.- bolj kot jim razlagam, da bi poskusil, kaj novega bolj se s steno pogovarjam.
Misaki ja FB je nadležen na momente.
Blanche Rousseau
Prispevki : 41 Kraj : Paris Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 5:14 pm
ofak 60€ to je pa dosti. no mogoče pa ti jih uspe prepričat. če boš vztrajal se te mogoče naveličajo pa ti končno popustijo
v glavnem, ko vsem trem odpišem razmišljam da bi si ustvarla nov lik k še nikol nisem na forumu zdržala s samo enim tko da... če kdo kaj potrebuje ---> zasebno bi bilo fajn!
Misaki Hoshijiro
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 5:19 pm
60eur za deset obiskov ni tok dost. js sm mela treninge k so bili 10eur na trening.
Blanche Rousseau
Prispevki : 41 Kraj : Paris Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 5:23 pm
ja sej sem se zdej spomnla da ko sm še trenirala da sm mela 55€ na mesec. Se pravi približno 10 obiskov tko da... stupid me but yes, lahko bi mal spustili te cene
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 6:45 pm
uf joj js mam treninge 15€ na mesec pa je to tud okoli 10x also hello people i have been afk zadnje 2 dni ampak sem začela nazaj lol igrati in well lahko ugibate kaj sem počela cel dan, zdele želim da me promovirajo v višji rank so yeah... vem da sem dolžna odpise in upam da bo kaj še danes xD
Misaki Hoshijiro
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 6:47 pm
haha uživaj. js že par dni intenzivno rudarim enmu špilu, kr mamo cilj eno huge ladjo nardit, in mamo u skladiščih za cca 15eur če ne še več dejanskega dnarja robe... tko da te vsaj js razumem, pa drugi verjetno tudi
Gaia Håkansson
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 8:08 pm
hvala misaki:D aslo completely random... gre kdo na ac/dc koncert na dunaju?
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 9:29 pm
Mogoče jaz ampak je ravno v maju, ko poteka matura in vse to. Sooo...ne vem še. Če ne pa, kako ste klapa?
Mi boste morali oprostiti za dan ali dva ali pač tri, ker gremo s klapo za novo leto pa to Katarina je pa kar bolna, nek virus, boli jo trebuh in grlo, saj je dobila tablete, tako da bo v redu...
Gaia Håkansson
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 30, 2015 9:38 pm
veeem sej to tudi mene malo jebe, samo jebeš tole je samo 1x v življenju, zadnja šansa. prejšni koncert v zeltwigu mi je mama dva dni prej odpovedala.. tist en dan bom reskirala :s
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.