Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Drew Blackwood
Prispevki : 141 Kraj : Anglija Status : Sam Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:43 pm
Hej, Ignacij, kako gre?
Also, mislim, da bi vsi skupaj morali uporabljat tisti chatroom more, ker bi vse potekalo bolj gladko.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:44 pm
Mb for life! ^^
Hej Ignacij. (:
&I agree with Drew. Tist chatroom je kr zabaven haha.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:46 pm
Hej kar vsem, da ne bom vsakega posebej pozdravljal.
Vidim, da se je kar VELIKO zgodilo, kar sem manjkal, Katarina pa tudi ni prišla nič pogledat, je rekla. Saj je prav, da si kdaj vzameš malo predaha. No, veliko novih članov, veliko novih stvari...vsekakor vse dobrodošle.
Chatroom! Ja! Bi pa nastala težava za tiste, ki ne redno spremljajo oziroma če si busy, bi potem imel za veliko več prebrati, ker bi vse potekalo veliko hitreje.
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:54 pm
Hej,hej chatroom? what chatroom? 0.o
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:55 pm
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:57 pm
Ginny, bom kar v spoiler dala:
Spoiler:
No sprejemni je razdeljen na teoretični in na klavir (ker je pač glavni inštrument). Na teoretičnem delu sem jst mela slušno akorde (kvintakorde in septakorde z obrati), intervale do decime, ritmični narek, melodično-ritmični v violinskem in v basovskem ključu in to je to se mi zdi. V glavnem solfeggio - vse slušno. Pri klavirju moraš nujno igrat: 1.) eno etudo - malo bolj zahtevnejšo, ne da zdej neki čisto enostavnega igraš. Jst sm od Czernyja eno igrala ne spomnim se točno več. 2.) bacha: najmanj kakšnega preludija, ali potem dvoglasno/troglasno invencijo 3.) sonato (1. in 2. stavek); od haydna, beethovna ali mozarta 4.) eno skladbo po lastni izbiri, se mi zdi da 19. stoletja (jaz sem igrala eno barcarolo od mendelssohna) Eno skladbo izvajaš na pamet. Aja pol maš pa kao ustni zagovor - ne vem te profesor kaj iz teorije vpraša (npr.: na tabli je bla napisana zmanjšana terca in si mogel ugotoviti da je to to). In potem mi je dal še eno vprašanje iz oblikoslovja - sem igrala od bacha dvoglasno invencijo in ne vem točno kaj je bilo vprašanje, ampak nekaj glede glavne teme Sicer piše v listu za sprejemne, da moreš zapet eno etudo in skladbo po lastni izbiri. Ampak tega jst nisem imela. So pa imeli moji predhodniki, tako da ne vem kako je zdaj se tem
Hi, Ignacij
btw, kakšen chat to? i'm confused. edit; aha sem vidla da je že drew prilepil xD
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 7:59 pm
Marcelline Saint-Yves
Prispevki : 65
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 8:01 pm
Ravnokar sem zapravila skoraj uro na AGRFT strani. I'm desperate. xD
Ta chat je a wee bit weird o.o
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 8:06 pm
Yeah, a bit.
Marcelline Saint-Yves
Prispevki : 65
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 8:08 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.