Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 20, 2015 9:52 pm
No dej jo. Moj bog. To pa je ko starejši odločajo o tvoji državi. Ne. Jaz tukaj nimam več kaj iskat...
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Dec 21, 2015 12:06 am
Gaia Håkansson je napisal/a:
Same claire. Zakon je sprejet v dosti drzavah zahodne evrope in ameriki in kanadi.
Popizdil sem skoraj! What a bullshit. "Za otroke gre." Ma kje si bla, ti kanarcek, ko jih je tvoja ljuba cerkev zlorabljala? Kje si, ko nimajo kaj jesti pa ko nimajo doma za poloznice, ne pa da bi meli za nove cote. Jooo, kak bi jo vsipal.
Andrew Sheperd
Prispevki : 19
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Dec 21, 2015 12:24 am
Mi bomo imeli še par let časa spremeniti svojo državo, če bo sploh smiselno še kaj sprejemati... Smo tista generacija v kateri je res prihodnost slovenije zdaj ali bomo zafučkali vse ali pa bomo dejansko vse spremenili. tako da danes izgubljene volitve ne pomenijo konec sveta:) bomo to čez leta popravili:) just stay positive
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Dec 21, 2015 11:35 am
Andrew saj vemo, da se bo ponovilo in da bodo možnosti večje. Vseeno pa bi se najraje v zemljo vrdla ker smo tako blesava država. Ko je sprejet zakon moramo iti in vse uničiti (ker se za otroke gre pa nimajo nič s tem). Homofobijo pa tudi ni lepo skrivati za otroci in kako jim bo pri gejih hudo. Jaz se selim. Končala sem z državo ki mi jo bodo vodili ljudje, ki so a) netolerantni in b) verni, ki ne znajo oblikovati svojega mnenja. "Vera mi ne dopušča reči ZA." Bejži no.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Dec 21, 2015 2:41 pm
Right, you're moving. x)
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Dec 21, 2015 5:41 pm
Of course. V momentu ko končam z izobrazbo. Po možnosti čez kakšno morje.
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Dec 22, 2015 1:15 am
o/ nič bat, itak bomo že čez kako leto mel spet isto zadevo na tapeti pa v tretje gre rado ^^
na tekmi smo popušile ampak je blo kul pač naša ekipa je bila dost manj experienced od bele. in verjetn gremo kmalu spet ^^ če koga zanimajo kake fotke, those who know me, feel free to contact me and inquire about them ^^
Andrew Sheperd
Prispevki : 19
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Dec 22, 2015 7:12 am
kaj pa treniraš?
In jutroo ^^ danes pa še zadnji kolokvij pred počitnicami in potem zvečer pade cirkus in nato počitnicee How is you doing everyonne?
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Dec 22, 2015 8:09 am
Claire Holland je napisal/a:
Of course. V momentu ko končam z izobrazbo. Po možnosti čez kakšno morje.
High five.
Zaspano ... -.- Kava, help meh. Ti?
Naj ti gre dobro na kolokviju! ^^
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Dec 22, 2015 10:46 am
Roller derby ^^ it's amazing <3
Js nej bi kao mela izpit dans, pa sm rekla da ne grem. Vso srečo~
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.