Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:15 pm
Res je in ja škoda ker dejansko ni več takih ljudi Lol idk why they are there xD wait wait let me repair it
Drew Blackwood
Prispevki : 141 Kraj : Anglija Status : Sam Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:17 pm
Uuu, lepa menjava. *wink wink* Jaz sem pa hotel, da na mojem avatarju sneži, tako kot bo v PP-ju, boste videli, kaj mislim, ko objavim, pa iz nekega razloga ni delovalo...
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:22 pm
Jz nism vidla nobenih dlak XD
Well predmeti se nekako imenujejo po zgodovinskih obdobjih, če ti to kaj pove. Drugače je pa veliko govora o tem kako analizirati umetniško delo. ^.^
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:24 pm
Aja! V bistvu mi nič ne pove, ampak sliši se pa kot da boš nekoč preverjala pristnost slik sliši se pomembno, no.
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:24 pm
Hm čudno. Bi blo treba Claire vprašat,kakšne so kej nastavitve za avatarje-če sploh delujejo kode al to zazna le kot sliko.
Hahaha ja jih mam ene par na zalogi. Glede na to da je ta tip v resnici model
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:29 pm
Claireeeeeeeee!
Francisco je pač slaven... Ampak moj tudi ni kar tako. Brendan Hines igra v samih dobrih serijah: Lie to me, Castle, Scorpion...seriously, in potem greš na google, in najdeš BORE MALO. ZERO materiala. Razočaranje.
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:35 pm
Saj te razumem. Jaz sem Francisca po naključju našel letos avgusta in takrat je bilo res malo slik na googlu. Zdej jih maš pa en kup in Matt je celo našel sliko na kateri je še Felix zravn xD
Hmmm čudni, ker tvoj lik pa je znan.
Ida mi moraš ob priliki poivedat še kaj več o tvoji smeri študija, ker se sliši zanimivo. Čeprav tega ne bom šel študirat.
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:38 pm
Pa saj to ti govorim! Lepo, da me razumeš! Ali sem pač jaz tako slab v iskanju materiala, ne vem.
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:39 pm
We'll see
Misaki delajo srčki v avatrju tako, da bi mogel tut teb sneg delat... če si sliko shranil kot gif seveda.
Na tumblr pejta, tm se vsega boga najde
Okay
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:41 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.