Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Drew Blackwood
Prispevki : 141 Kraj : Anglija Status : Sam Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 9:44 pm
Ni bilo super lahko, ne, ampak mi je učenje šlo od rok že odkar pomnim, torej ni bilo večjih problemov. Kam pa vi nameravate naprej ali pa ste šli naprej?
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 9:52 pm
O sam res še secret santa je... čist sm pozabila XD
Yay, končno nekdo ki ni več na srednji šoli. Now I dont feel so old anymore jaz sem šla na um. zgod. ^.^
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 9:56 pm
Jaz grem po tem letu najverjetneje na FRI... XD
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 9:57 pm
Haha zanimivo tudi tvoj lik deluje umetniško in pa vse to. Jaz sem v srednji imel profesorja zgodovine umetnosti, ki je bil totalna špica. Tip ti pove točno tako, kot je, brez ovinkarjenja in lepšanja. Velikokrat kaj pove tudi v francoščini ali italijanščini, tako da ga moreš razumet, da veš, kaj govori, in ko se z njim razgovarjaš, je fajn, da si razgledan...ampak tip je car, študiral v Parizu, bil tudi igralec, ful se spozna na njegovo področje, no. Te kar navduši nad vsem tem.
Resno? Nice! Pričakujem nekakšen super razvoj tegale foruma!
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:02 pm
Matt, kako so kej fluffy stvarce? Ignacij ma gre, čeprav se počutim kot starček, ki hodi spat ob 7h zvečer in vstaja ob 6h zjutro pač literally me zmanjka ob 10h. Katarina srce ne se sekirat. Posti bojo že počakal. Claire Zenon te pozdravlja. Felix welcome to the club of the sick people xD Ida jst čakam za Cristmas quest na eno prav posebno mesto ;) jk jk sej sam, da se mi šola umiri pol pa se bom prijavil
In en BIG WELCOME to the new guy! Končno eden, ki je z mano v Pihpuffu in je dejansko tip xD sej vas mam rad Pihpuffovke, sam včasih mi mal moške družbe manjka xD
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:03 pm
Drew Blackwood je napisal/a:
Haha zanimivo tudi tvoj lik deluje umetniško in pa vse to. Jaz sem v srednji imel profesorja zgodovine umetnosti, ki je bil totalna špica. Tip ti pove točno tako, kot je, brez ovinkarjenja in lepšanja. Velikokrat kaj pove tudi v francoščini ali italijanščini, tako da ga moreš razumet, da veš, kaj govori, in ko se z njim razgovarjaš, je fajn, da si razgledan...ampak tip je car, študiral v Parizu, bil tudi igralec, ful se spozna na njegovo področje, no. Te kar navduši nad vsem tem.
Resno? Nice! Pričakujem nekakšen super razvoj tegale foruma!
A se slučajno kliče Jože Dolmark xD
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:06 pm
Hvala, hvala! Kako velikodušno od tebe! In sem opazil, ja, sem pregledal najin dom bova pač sama kraljevala nad ženskami. Ali pa drug nad drugim.
Morebiti se pa res tako kliče!
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:07 pm
Hahhahahahha Pač tip uči na AGRFTu pa na Sorboni je bil
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:09 pm
Drew - Moj lik zna risat, med tem ko jaz gnijem pri tem Takšni profesorji so najbolši! Prav škoda ker jih ni kej več. Jz smi mela v oš eno za geografijo, ki je kar naprej govorila zgodbe iz svojih potovanj in zarad nje sm skoraj pristala na geografiji. :'D
Claire - na FRIju boš imela pa velik fantov... lucky you
Wuh ljudje imate skupne profesorje, to pa je nekaj
Drew Blackwood
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Dec 09, 2015 10:11 pm
Tip uči na veliko mestih Sicer pa, veš, prav malce mi je neprijetno gledat tvoj avatar, ker izgleda, kot da ima Francisco dlake na prsih, kar mu ne pristaja Ida, česa se pa pravzaprav učiš tam na tvojem faksu?
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.