Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:45 pm
kaj pa studiras?
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:51 pm
Umetnost Tako, da če si je kdo izbral umzg mu lahko mogoče odgovorim na kakšno vprašanje
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:52 pm
Ignacij Sh. Yehuda je napisal/a:
Claire, pa kaj te ta matura toliko daje? A se že učiš zanjo?
Jaz bi se zanjo učila dva tedna prej :'D Profesorji so all like: MATURA MATURA MATURA Jaz imam pa geografijo in biologijo, dva največja piflarska predmeta na tem planetu. In pišem 10 testev Iz vsakega kar jočem.
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:58 pm
Oh my, 10 testov je pa kar lep zalogaj xD
Sicer sem imela pa tut jaz geografijo. Ni bila tako težka, samo kakšna vprašanja so zahtevala zelo natančen odgovor, za bruhat
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 11:26 pm
Ne, saj geografija je zelo lahka :'D Problem je, da je naša šola malo eh... V petek sem test pisala, edini učbenik ki sem ga dobila je pravzaprav skripta, kaj bo na maturi, tako da smo se iz tistega učili... V testu pa... So bile zahtevane malo večje podrobnosti kot samo tisto kar je v skripti in jaz sem res norela, ker sem se realno potrudila in se učila, zdaj pa se ne bo poznalo nič >.>
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Nov 16, 2015 7:29 am
Sem ti rekel, da se uči iz skripte in zvezka
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Nov 16, 2015 8:01 am
Kakšnega zvezka? Jaz nimam zvezka za geografijo :'D UČILA ME JE LIBA. TAM SE PA RES NISEM NIČ NAUČILA RAZEN TEORIJ ZAROTE, KO SMO AMERIKO IMELI XD
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Nov 16, 2015 2:27 pm
Dej meni naslednjič reč pa ti ga prnesem plus sposodil si učbenike za gefo.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Nov 16, 2015 10:00 pm
Zmenjeno
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Nov 17, 2015 4:05 pm
Claire Holland je napisal/a:
Mene matura ubija XD Pa se trudim tukaj delat ko me matura ne ubija, ampak realna scena je, da js s tem forumom ubijam mojo maturo :') I will go to sleep now HF pa welcome new girl
Feel u. Včeraj nam je napovedala test iz zgodovine, Rim in Grčijo, bye bye, pozitivna. :'D
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.