Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
November Snow
Prispevki : 86 Kraj : Great Britain Status : Alone Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 9:46 pm
A ti si že vse končala? More bit kar čudovito, ja.. kako si? Jaz sem kul! Pa lepo, da si se nam tukaj pridružila, kje si dobila ta forum? Čisto nekaj posebnega je, super je, a ne?
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 9:58 pm
Hojla hojladri. Jaz sem tudi precej zaposlen s šolo, približno toliko, kot Ginny. Vsaj ta teden in naslednji, haha.
Ida Asbæk
Prispevki : 151 Kraj : Denmark Status : Alone Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:00 pm
Nisem še končala, amapk učenje pride na vrsto v izpitnem obdobju Jaz sem vredu, veliko dela sem si naložila z odpiranjem plot page-a... mogoče raje ju3 nadaljujem XD
Yep, forum izgleda super, vse pohvale adminom. No malo me mede tista prečna ulica ob strani, amapk bom že pogruntala kaj je fora
Hi
Ignacij Sh. Yehuda
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:03 pm
Oh, srečka! To mene čaka naslednje leto. hahaha, poznam to. Sicer pa, dobrodošlaaaaa
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:12 pm
Mene matura ubija XD Pa se trudim tukaj delat ko me matura ne ubija, ampak realna scena je, da js s tem forumom ubijam mojo maturo :') I will go to sleep now HF pa welcome new girl
Ignacij Sh. Yehuda
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:15 pm
Claire, pa kaj te ta matura toliko daje? A se že učiš zanjo?
Ida Asbæk
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:19 pm
I'm lucky yeah... for now
Za maturo se sploh ni treba učit guys, ker je zelo na splošno. xD In hvala obema <3
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:21 pm
Ja dej povej kej več od mature, mene to zanima xD
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:24 pm
kdaj si pa delala maturo, ida?
Ida Asbæk
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 15, 2015 10:38 pm
2013 haha sej se nč ne spomnim več, jz sam vem da smo mi pri večini predmetov pisal štiriletne teste in so bli 100x težji od mature. Itak je tok snovi da se ne morš v enem mescu naučit, lahko samo ponavljaš tisto kar ne znaš. Pri nas je bila samo angleščina na enako težki ravni kot testi, ostalo je bilo lažje. Tud matematika, ki sem se je najbolj bala
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.