Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 10:55 pm
js čedalje bolj ugotauljam, da mam ful odpisov za nardit. in ful premalo časa. upam da sicr na tem tudi ostane zaenkrat xD
ljubim asistenta za fiziko <3 pravi da lahko povemo želje glede datumov za izpit <3
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 8:27 am
I actually joined HTT too, ampak sem ostal sam pri imenu xD si nisem niti face claima izbral, kolikor se spomnim. I think my name was Luke Arrow....al sem hotel tle bit Luke...meh pozabu sem. Se predlagam za nove povezavce takoj po 3.2.2016. Pol bom dejansko lahk gor praktično 24/7. Zaenkrat mam pa na žalost najmanj 2 testa na teden.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 9:37 am
Victoria O'Callaghan je napisal/a:
Sej načeloma je na vseh forumih tko.. Bol kot maš 'hud'/privlačen lik, več ljudi hoče pisat s tabo.. Ah ja.. xD
S tem se pa sploh ne strinjam, though. Sem na forumih že od 10 leta (tudi na rpgjih) in niti slučajno ni tako. Do zdaj se je to zdogilo samo na enem forumu. (:
Drugače pa ja, sem brala malo, kaj ste se pogovarjali in se tudi meni zdi, da na tem forumu res lepo sprejmemo vsakega in nimamo nobenih t.i. skupin. I love it!
+Corina, welcome. Ljubim tvoj face claim, tvoj lik je naravnost amazing & pričakuj kak PM, ker bom mogoče želela kakšno povezavo s tvojim likom!
Victoria O'Callaghan
Prispevki : 141 Kraj : Irska Status : samska Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 10:31 am
No jaz sem pa na več forumih imela izkušnje s tvorjenjem takih skupinc bolj in manj popularnih likov, pa sem na rpg forumih že kar nekaj dolgih let pa če sem čist iskrena tud na htt včasih ni blo tega, potem se pa zamenjajo člani in se pač naredi to kar se je..
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 11:35 am
HTT je bil zame krasen, ko sem se prvič prijavila Brez problema si komuniciral z ljudmi, povezavo si dobil zanimivo s komerkoli... Potem je stvar rahlo propadla in sem izginila za dobro leto, ko je pa spet zaživel je bilo vse rahlo... Nemogoče. Težko je bilo dobiti kakšno debato u chatu, ker je bilo all spam in večina dogajanja se je vrtela okoli izbranih nekaj likov... Forum in zasnova in ideje... Vse je bilo nasploh krasno! Samo... Ljudje so bili drugačni in se mi je zdelo da malo manj gostoljubni in zanimani v nove like.
Ampak je bil to tudi edini forum, kjer bi se kdaj počutila nedobrodošlo.
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 2:11 pm
Victoria O'Callaghan je napisal/a:
Max Jacques Rousseau je napisal/a:
Matthew Logan Moore je napisal/a:
School. Dead. Bye.
Jaz kupujem obleko za maturantskega. Se bom rahlo zadavil, ker bom vrgel ven 300 € minimalno ._.
Ka nisi biu lani na maturantskem s frendico in si mel obleko? Also, bodi vesel da nisi punca.. ;D
Sem pomislil na to, da bi mel ono, ampak jo moram skrajšati in ne vem, itak nisem nič pametnega našel, tak da bom verjetno imel ono, ampak popravljeno verzijo. In sem zelo vesel, da nisem dekle, ja. :'D
Claire Holland je napisal/a:
Js se kr bojim za svojo denarnico ko na to pomislim.
Just stopped by to do my adminic duties. Welcome, Corrina
In zdej grem spet v kremplje matematike. Se čujemo, klapa!
Matematika je letos zelo zabavna. En odvod še rešim in se ustrelim. -.-'
Drugače pa hi. Bom danes spet malo pisal, če ma kdo kakšno idejo, I'm all yours.
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 3:10 pm
Js sezmeri obvladam odvode <3 ta kolokvij bo piece of cake dans sm jedla dobro pico
Corrina Hayden
Prispevki : 28
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 3:14 pm
Dropping down here to mention that I hate bus rides & hvala vsem za dobrodoslico hahah xD *I'm awkward* Also, vso srečo vsem ki imate kolokvije in izpite in nevemkaj nevemkdaj Just felt the need to be nice ^.^
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 3:54 pm
Mene čaka zadnji v četrtek. Potem bom pa prav veselo zaspala za cel teden
Odvodi so bili meni osebno najljubša snov pri matematiki
Allegra Kendall
Prispevki : 46
Naslov sporočila: Re: Chat Tor Jan 19, 2016 8:16 pm
vesela novica - čez vikend vsem odpišem, končno!
mi je pa danes šel kolokvij tako katastrofalno, da se res sprašujem zakaj vso učenje. depresivna ful.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.