Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Jan 09, 2016 2:43 pm
First topic message reminder :
Anddd I'm back.
Vikend v januarju je--->konec konference se bliža
Avtor
Sporočilo
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 5:08 pm
Ok, hvala za podporo XD zdej se pa RES grem učit za matematiko v četrtek...
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 5:38 pm
Kako se mi smilite, ubožci
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 5:43 pm
Ojla sem sam prišel gor, da bi pozdravil Fang. Se nisem zmogel držati tihega dogovora, ki sem si ga zadal- ne Ry, ne smeš na PL dokler se testi ne končajo.
Torej pozdravljena Fang.
(Napisal sem tudi 2/3 odpisov, ki sem jih dolžan, 1/3 pride upam da v večernih urah,če me nebo slovenščina vmes pobrala)
Fang Macabre
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 5:48 pm
I feel special Hello, Ryder.
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 5:58 pm
Matthew Logan Moore je napisal/a:
School. Dead. Bye.
Jaz kupujem obleko za maturantskega. Se bom rahlo zadavil, ker bom vrgel ven 300 € minimalno ._.
Fang Macabre
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 6:07 pm
Zakaj pa potrebuješ toliko denarja? Jaz sem mlajšega bratca leto nazaj za valeto oblekla za 30€ and he looked just fine... XD
Victoria O'Callaghan
Prispevki : 141 Kraj : Irska Status : samska Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 7:38 pm
Max Jacques Rousseau je napisal/a:
Matthew Logan Moore je napisal/a:
School. Dead. Bye.
Jaz kupujem obleko za maturantskega. Se bom rahlo zadavil, ker bom vrgel ven 300 € minimalno ._.
Ka nisi biu lani na maturantskem s frendico in si mel obleko? Also, bodi vesel da nisi punca.. ;D
Ryder Williams
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 7:40 pm
Ey Max konkretno uloži 300€ za dobro obleko, da jo boš mel še za na faks pa v službo. Srajce pa hlače vedno dobr izpadejo.
Fang Macabre
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 8:04 pm
Ampak ne potrebuje vložiti toliko denarja. Dobre obleke se dobijo za veliko bolj poceni od tega. Moja obleka na maturantskem je bila vredna malo čez 100€, frizuro, nohte in ličila pa sem uredila sama. To je nekaj kar si moraš ti zapomniti, ne pa tvoja denarnica, ki bo imela pred takimi dogodki do konca svojega življenja travme :')
Victoria O'Callaghan
Prispevki : 141 Kraj : Irska Status : samska Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Jan 18, 2016 8:21 pm
Jaz mislim da sem za svoj maturantski ples za vse skupaj kar se tiče oblačil, čevljev in tega dala okrog 150€, pol pa kar so stale še karte..
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.