Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Allegra Kendall
Prispevki : 46
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:38 pm
jst sm tudi šla na gimnazijo sam zaradi faksa... aja pa tolko kot to leto še nikol nisem učila - in sem na faksu. pa mam vsak teden najmanj en kolokvij. tako da ja... tisti ki pravjo, da se ti za faks ni treba tolk sproti učit, sam za izpitno - ni res! xD no vsaj v mojem primeru ne. tako da posledično moji odgovori pridejo zvečer kr morem seminarsko za faks delat jeeeej. spet odlašam tko da ja.. i'm sorry
Marcelline Saint-Yves
Prispevki : 65
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:40 pm
Allegra, kaj pa študiraš?
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:49 pm
Well meni pa bi pravzaprav prisla gimnazija prav ker nameravam it studirat medicino. Ampak eno leto vec pa bom mela tudi splosno maturo pa bo lih tak slo. Pa bom mela se en poklic zravn.
Allegra Kendall
Prispevki : 46
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:53 pm
Marcelline: glasbo. In morem skozi nekej vadit. Ampak ok, no. Pač tak študij sem si izbrala.
Gaia: Spoštujem vsakega, ki gre študirat medicino. Res. Kr jst samo kri vidim, pa že skoraj skup padem xD
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:57 pm
No, Drew, ko bo moja eksplodirala in bom imela prste vmes si lahko moj odvetnik... Jaz se tega nikoli nisem nameravala iti :') Samo šele ko se moraš vpisovati na fakse dojameš da na gimnaziji nimaš kaj za iskati.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:58 pm
Jaz bi tudi medicino, ampak me tale šola ne bo daleč pripeljala. Pa sem si zdaj izbrala grafično oblikovanje, dieteiko (ampak je mala verjetnost). Pa tudi glasba ne bi bila slaba tho. ^^
Blanche Rousseau
Prispevki : 41 Kraj : Paris Letnik : 6.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 2:59 pm
Ginny, jst poznam eno k študira dietetiko, pa pravi da je drugače ful fajn študij. Če pa želiš pa glasbo študirat, no, moreš čimprej začet vadit za sprejemce kr so hudičevi. xD
Drew Blackwood
Prispevki : 141 Kraj : Anglija Status : Sam Letnik : 7. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 3:00 pm
Faks se moraš sproti učit, druge ni, ne moreš se nevem kolko knjih par dni pred testom učit. Če boš tak bil, boš prvi letnik padel. Večina jih. Imaš ogromno prostega časa, zato ni panike, da bi se ti mudilo, nihče ti ne grozi s spraševanjem in testi...
Mihail: to je res true, sicer pa ne vem, če bom šel v tako pravo.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 3:03 pm
Blanche, thanks for that! Kako pa je z vpisom, I mean, je težko noter prit? (: TELL ME MORE ABOUT IT (SPREJEMNI) PLS. X)
Drew je napisal/a:
Imaš ogromno prostega časa, zato ni panike, da bi se ti mudilo, nihče ti ne grozi s spraševanjem in testi...
Zato pa komaj čakam na študij.
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Jan 03, 2016 3:08 pm
Pri nas ful ni panike. Lahko tud malo bolj zabušavaš. Geologija ftw pac pri nas je prvi letnik dost simpl. Je pa res da v drugem pa ful nimas prostega casa, si skos na faksu
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.