Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sre Dec 02, 2015 7:47 am
First topic message reminder :
Katarina Rose je napisal/a:
Ryder, ka pa majo zaljubljenci z decebrom? Daj daj, ne bodi tak, saj ljubezen ni vse na tem svetu. Če si do zdaj preživel brez nje... čene pa, itak, darilaa!! Ste že pisali Božičku? kaj ste si zaželeli?
Ogromn ma xD ja ja sam je mal depresivno k si vedno tretje kolo.
Pisal sem mu in sem dal pismo pod našo novo smrekco, ki je btw difembahija(velika zelena roža). Smo se odločil, da bomo bolj tropsko naravnani (le po čigavi zaslugi #Ry xD)
Joj kolk bi rad bil Grinchew helper
Avtor
Sporočilo
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:03 pm
I WAS WONDERING IF AFTER ALL THESE YEARS YOU'D LIKE TO MEET.
ZASPALA SM. FAK.
In ja, Ignacij, odlično paše skupaj Mogoče še v podpisu dodam kako besedilo ampak dvomim XD
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:08 pm
ojoj felix why xD
zakaj fak, spanje je kul ^^
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:12 pm
Ker sem pri fantu in njegovi zaradi prehlada zganjajo celo paniko :') Sm samo prašala če majo pršilo za nos slučajno k mi ga ni uspelo spihat in je fotr v lekarno na drugm koncu mesta teku XD I just asked, I didn't say they had to buy it.
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:13 pm
Awwwee <3 that's really adorable
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:14 pm
aw but that's sweet ^^ kar obdrzi ga xD :p
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:17 pm
Ni, ker se počutim ful bad :T Ful hrano meni prilagajajo, pa mami stalno svež čaj kuha in zdaj je izginila v trgovino po sok, da bom dobila nekaj vitaminov. Še ko so izvedeli, da mi je šel zvečer kuhat čaj so vsi skakali zakaj nisem kar njih zbudila, da bi že skupaj poskrbeli... Pa ne vem kako naj jim vrnem XD
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:20 pm
Just be grateful ^^ ocitno te imajo radi in jim res ni problem
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 6:56 pm
I am, se ti sploh ne sanja XD
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 7:45 pm
D'awwww :')
Claire (oz. Mihail) sem mislil dodati tudi jaz besedilo in sicer: I'm the ocean, I'm the sea, there is a world inside of me. Se mi zdi da bi zelo ustrezalo Mihailu
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Dec 27, 2015 7:58 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.