Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 9:22 pm
Sva tudi midva z Mattom gledala... Prav pogrešava nekatere :c Ampak zdej mamo tebe, ni panike XD
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 9:32 pm
js se sploh ne spomnem vec kdo vse je biu ...
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 9:34 pm
Mihail+Zorya=<3 me approves! Ignacij+????=me approves (possibly Miq)
Katarina maš moj odpis pervet Ry is on the nove again lol
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 9:38 pm
Yay!
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:26 pm
Oh, joj, pa saj ni tako star forum da se ne bi bilo mogoče spomniti :')
Joj, the ships XD Ampak... Jaz bi en female gay couple...
Katarina Rose
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:28 pm
Jap, to pa manjka tho potrebujemo eno rebellious lesbian punco, like that rock/punk chick.
Ej, a še kdo joče, ker je FL (Francisco Lachowski) pri 24 JEBENIH LETIH že očka pa srečno zavezan s tisto punco? Ugh. 24 jih ima. On je tak zakladek...
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:30 pm
js bi nrdila punco sano zato da bi lahko imela yuri akcijo <3
pa paaaaac ne spomnem se xD se pa lahko meni zahvalite da se je mephisto pojavu na forumu :'3
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:39 pm
Jaz niti ne, ker mi ni bil nikoli kaj preveč privlačen XD In že? Večina staršev, ki jih jaz poznam od sošolcev ali sošolk so imeli pri tistih letih že otroke. Edini razlog da jih naša generacije ne bo imela pred tridesetim letom je ker moramo končati šolo da lahko začnemo sploh sanjati o službi, da bi lahko družino preživeli :')
Katarina Rose
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:43 pm
Ja, zato sem pa že rekla, ker on spada bolj med naše generacije kot pa tiste :') ker so se časi drastično spremenili^^ sam on je itak top model, in ima velk dnarja, tako da ja, sploh ni problema verjetno. Sam meni se pa kr srce zlomi ko pomislim nanj no.
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 29, 2015 10:48 pm
Vse v denarju, itak. Če bi ga imela toliko kot on bi se tudi pri tistih letih odločila za otroka. Še lažje bi mi ga bilo loviti povsod... Imam sestrično, ki se ravno uči govoriti, teče pa povsod, ko je na obisku. V trosobnem stanovanju mi jo uspe zgubit :')
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.