Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Felix Slytherin
Prispevki : 95 Kraj : Sweden Status : Single Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 10:41 pm
Kaj počenjate na ta razburljiv večer?
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 10:53 pm
Odpisujem ene par podpisov pa razmišljam, če bi še mal telovadu. Kaj pa ti?
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 10:57 pm
Konču sem gledat film Hobbit, zdej pa odpisujem! Ej, a veš, da je tvoja slika mal..manjša od velikosti k so pač priporočene, ker potem lepo zgleda? torej 150x200?
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 11:03 pm
Felix, jutri ti končam tole zadevico kar se tiče podpisa, okay, ker sem zeeeelo zaspana. Cel dan sem se ućila in več nimam energije.
Hobbit. Sem šla gledati vse filme v kino, na premiero. Pa LOTR je tudi awesome. Boljši od Hobbita if you ask me.
Upam, da sem vsem odpisala zaenkrat, ker bo spet malo za čakati na odpise... :/
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 11:06 pm
Ginny, škoda, ker sem ti že sestavil odpis. Ampak ti si kar čas vzemi!
Ja, jaz sem itak nor oboževalec obojega
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Upss pa res niti vidu nisem damn čak skočim zamenjati. Hvala za opozorilo. Sem umes neki menjal pa pozabi nazaj na isto velikost zamenjat. Pa Ginny moj zadnji odpis je tako mal meh. Bo naslednji mal dalši pa bolj konkreten.
Felix Slytherin
Še kdaj
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 11:11 pm
Ne skrbi, bom odpisala jutri, če bo vse lo kot po maslu, hihihi. ^^
Yes, yeeeeeees! Oboje je love, oboje je life. In Once Upon a Time, pa American Horror Story (sem štejem predvsem prvo sezono). In Pirati s Karibov. In Potter, for sure :p.
Ryder, če rabiš kako pomoč z avatarjem, se kar name obrni. Mogoče res nisem dejavna v art kotičku, en avatar pa ne bo hud.
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 11:13 pm
Kul
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 28, 2015 11:17 pm
Ryder, kak odpis naj bi bil po tvojem mnenju? Slab? I love it tho! <3
Felix, tvoj je great! WAAAAA, komaj čakam da začnem z odpisi.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.