Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Felix Slytherin
Prispevki : 95 Kraj : Sweden Status : Single Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:17 pm
Oj vsem hvala za tak hiter sprejem, pa super izgleda (forum).
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:23 pm
Dobrodošel Pa hvala, Ginny je naš genij za vsemi videzi
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:24 pm
Awesome! Tnx
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:40 pm
Kaj dogaja folk?
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:42 pm
Jaz rihtam PP pa to. Ti?
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:49 pm
Zdajle sem League of Legends rage quittala... Pa bom šla malo kodirat, potem pa Osu! Gre PP?
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:54 pm
O, zanimivo! Bolj ne, ker nimam idej, za podpis pa tudi ne, bi rad dal nekam neko besedilo, pa se mi zdi malo ponavljajoče dajat spodaj al pa zgoraj nad slikami... kodiraš? bi se dalo naredit tako, da ko daš gor na slike miško, se pokaže besedilo?
Gaia Håkansson
Prispevki : 347 Starost : 25 Kraj : Danderyd Status : samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:57 pm
Claire Holland je napisal/a:
Zdajle sem League of Legends rage quittala... Pa bom šla malo kodirat, potem pa Osu! Gre PP?
claire ne tega delat :'D čeprau mene je tud velikokrat prjelo, enkret sem mela pa tak rage fit da sem kr use skup zbrisala dol z kompa in od takrat je moje življenje veliko lepše :'D
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 9:59 pm
Učim se Zadnji letnik gimnazije pa sanjam, da bi mogoče šla FRI ko jo zaključim. In so far edino kar približno znam je na forumu ustvarjati... Lahko poskusim Imam še dobro uro pred spanjem, pa tako moram tudi za nekaj drugega podobno kodo izdelati
Hahaha, Gaia, nekaj pač moram početi XD Osu je še veliko huje kot League, trust me. Kar sive lase imaš.
Felix Slytherin
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 27, 2015 10:00 pm
Bom tudi jaz pobrskal, ampak če ti uspe, mi PMjaj!
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.