Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 5:19 pm
grozno to zdravstvo i guess
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 5:20 pm
mhm ...
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 7:41 pm
Hihi, tako sem jaz bila prejšnje leto doma skoraj dva tedna, preden se je moja vročina umirila, potem pa me je ženska v bolnico poslala ker je bila moja kri katastrofalna XD Drugi dan domov da je bila samo gripa. Spet pol tedna v šolo. Zateče grlo da pomagaj Marija. Pa mi reče zdravnica, ki je mojo nadomeščala, da imam pravzaprav mononukleozo. Bravo Fail #2 Moja mami naj bi si 'nogo zvila in ji absolutno ni treba doma ostajat ali pa v bolnico it' dve leti nazaj. Veste kje je bila mesec nazaj? Na operaciji v Valdoltri. Kjer so ji z iglo iz noge pobirali zdrobljene koščke kosti, ker je bil tisti zvit gleženj pravzaprav zlom in so se ji zaradi napora začele krušit kosti. Ker se je preveč opirala na drugo nogo so se ji zdrobile pa še tam in jo čaka še ena IN POTEM ŠE ENA, KO JI BODO V TISTO 'ZVITO' VSTAVLJALI PLOŠČICE DA BO SPLOH LAHKO HODILA BREZ BOLEČIN
Raje v Ameriko in se utapljam v kreditih kot pa tukaj zastonj zdravstvo, pa me bodo najverjetneje prej pobili če grem k njim kot če sama postavim diagnozo doma.
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 9:04 pm
oucha. me je strah če se men kej zgodi pri derbyju. KER BOMO VERJETNO JS IN TADRUGA FRESH MEAT ŽE DECEMBRA NA NEURADNI TEKMIIII in zdej si iščem ime. pa probam kak brutalen pun najt. zanekrat so mi najbolj kul psycho loli pa MissBeast pa en pun name, ki ga nebom šerala...
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 9:07 pm
Why not? Ga bomo že ugotovili če te pridemo pogledat. Nyuhuhuhu
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 9:08 pm
lah povem na fbju ga al neki. za mojga dragega pa tut mamo.
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Nov 12, 2015 10:26 pm
Matthew Logan Moore je napisal/a:
Zrad kolena ja.. November, mah.. pač pr športni mi je neki klecnlo k smo skakali, pol smo pa še v fitnes šli in sm še tm skaku s kolebnico in pol še fitnes tko da jaaa... nevem kaj mi je še zdej tho..in očitno tut zdravnica ne ve, idk
Meh, jaz mam že štiri leta probleme s kolenom in hrbtenico in ne vejo, kaj mi je, tak da vso srečo xD
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 13, 2015 12:06 pm
Saj zdej se mi je urihtalo, samo počivat morm
Max Jacques Rousseau
Prispevki : 439 Starost : 32 Kraj : Paris
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 13, 2015 12:08 pm
Lucky you! ^^'
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 13, 2015 12:15 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.