Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:05 pm
I beg to differ.
Hi, Pipa!
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:09 pm
kako ste?
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:16 pm
Jou, sem kul, pa ti?
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:18 pm
bouno D: ampak bo
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:46 pm
Utrujeno. Delam na teh papirjih za geografijo, potem imam pa še dve poročili in sem končala. Upam. Stoposto bom morala kasneje še kaj dodajati in ne vem kaj >.>
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:48 pm
js mam ta tedn k pride zdej ztdg; celo sranje neumno in slovenscino, pa se matematiko morem itak delat k budala pa zgodovine mam tut ful
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 9:54 pm
Hi guys. Mene bo zaj malo zmanjkalo in bom forum po večini obiskovala le ob večerih (petki predvsem). It sucks, ampak ja... Šola je pač prva. <.<
Keith, babe, odpis imaš. <3
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pet Nov 06, 2015 11:00 pm
Jaz imam ta teden oba predmeta za maturo, pa še poročila iz ekskurzij moram oddati in si odkrito želim samo, da bi se lahko zakopala pod kakšen kamen in umrla. I'll be working like a slave, really...
Pa tudi jaz se bom malo bolj osredotočala na šolo. Torej. RPGji tistim, ki so jim bili obljubljeni, tisti ki so pomembni za zgodbo moje malčice, preostal čas tukaj bom pa posvetila urejanju tumblrja, pripravljanju določenih stvari za prihodnost in temu podobne stvari...
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 07, 2015 8:39 am
Jutro vsem. Jaz imam november tudi polen, vendar se bom potrdil in prišel vsak večer na ta forum. Odpisal bom pa vsem tistim, katerim sem to dolžan. Zame so vsi pošti enako pomembni.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Nov 07, 2015 10:42 am
Ja super, fantje in dekleta :') jaz sicer imam resda nekaj več dela za šolo (prav tako kot vi), ampak mislim, da bom kar redno tu gor.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.