Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:10 pm
ok. tole je pa zdejle cist off topic ampak mi gre cist mejcken na zivce koliko negative ja na tumblrju nastrojene proti mojemu liku. prosim ce o njem nehate pisat, ker se ob branju teh confessionov tudi js pocutim zelo neprijetno. se res opravicujem ce ste kdaj moral poslusat o njem pa vam ni blo vsec,ne bom se pa opravicevala da sm ga ustvarla. mogoce moje pisanje res ni enako dobro kot vase, ampak ce vam lik ni vsec ga pac pustite pri miru. tole je ze ena tretja taka nesramna objava ki sem jo zasledila o njem in bi rada prosila da se to neha. ne izzivam prepira, kdor je to napisal ve,zdaj naj pa prosim neha. hvala.
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:11 pm
Veliki brat tudi rad skriva svojo identiteto, jaz pa tudi, tako da razumeva Phoenix. Saj ne, da ne bi tukaj bili čudoviti ljudje ali pa da bi se vas bali. Samo lažje se potem vživiva v te najine vloge.
Phoenix Paige
Prispevki : 36
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:26 pm
točno to! in tud js ne bi judgala, samo pač, this is my little word where i'm not me nekako pokvari vse realnost
keith, pomojem je tako zato ker so ljudje ljubosumni you have an amazing character and girls love you.. including me, bi te motlo če ti pišem za povezavo?
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:28 pm
Men je blo en piko neprijetno, ko sem z vsem ponosem pokazal svoj prvi chat, ki sem ga spisal z Isabelle, eni moji ljubi osebi. Sem prepozno ugotovil, da mogoče to ni bila lih dobra ideja. Tako da je blo pol mal awkward, ampak to je blo tud to. Še vedno pišem in se trudim uživeti v svoj lik.
Phoenix Paige
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:34 pm
Js sem povedala mojemu fantu pomotoma, pa je blo mal awkward ker me zajebava zej da pišem erotične romane.. so yeah, weird O.o
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:37 pm
idk, I guess you have to have right people around you. včerej mi je bilo awkward, ko je dragi razlagal da pišem na forumu in pol so bli: oy, me and my gf met on a harry potter forum xD (sicr ne rpg, but ya know). tako da ja, odvisno od ljudi. ne bi glih kar vsem veselo kazala leeej to so moji liki, that's true
*hugs kouhai* I always wrote I have a crush on Keith xD 'cept once long ago, but that wasn't harsh either
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:40 pm
Phoenix Paige je napisal/a:
Js sem povedala mojemu fantu pomotoma, pa je blo mal awkward ker me zajebava zej da pišem erotične romane.. so yeah, weird O.o
Jaz imam pa svojega tukaj pa noče pisati z mano >.> Rude.
Phoenix Paige
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:41 pm
Hahaha kak je pol to, sedita drug ob drugem in pišeta poste in nas šimfata?
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:43 pm
Haha, zabavne zgodbe končala opis, yay! Pa pregnala sem Velikega brata iz svoje sobe, ko je končal tuširanje in je kar k meni vdrl zaradi računalnika, potem pa je nekaj časa tu ležal in mi pomagal, pa sem ga zdaj nagnala obleč majico.
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Nov 01, 2015 9:44 pm
Keith Linna je napisal/a:
ok. tole je pa zdejle cist off topic ampak mi gre cist mejcken na zivce koliko negative ja na tumblrju nastrojene proti mojemu liku. prosim ce o njem nehate pisat, ker se ob branju teh confessionov tudi js pocutim zelo neprijetno. se res opravicujem ce ste kdaj moral poslusat o njem pa vam ni blo vsec,ne bom se pa opravicevala da sm ga ustvarla. mogoce moje pisanje res ni enako dobro kot vase, ampak ce vam lik ni vsec ga pac pustite pri miru. tole je ze ena tretja taka nesramna objava ki sem jo zasledila o njem in bi rada prosila da se to neha. ne izzivam prepira, kdor je to napisal ve,zdaj naj pa prosim neha. hvala.
Pipa, it's just people's opinion... Sem prepričana da ne želijo hudega... Moja je po današnjem tumblrju sodeč slut, pa pravzaprav še fanta ni poljubila :'D I think she should just turn gay
Naw, on sploh ne piše. Tukaj stalka izza mojega ramena in pomaga če kaj potrebujem. Ga prepričujem though, just wait for it!
Tebe bom pa razvrstila v momentu ko ga preberem XD
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.