Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Chat Sob Okt 31, 2015 11:09 am
First topic message reminder :
Glede na to, da se tja in nazaj vozim malo več kot eno uro, potem pa mi učenje+naloge vzamejo celo popoldne... Ja, vzame. <.<
HAHAH XD Čeprav še vedno nisem ziher za medicino. Trudim se že, ampak ne vem... Mogoče bi mi bilo kako grafično oblikovanje še bolj všeč. I DUNNO, jaz pojma nimam kaj hočem delati v življenju, it's awful.
Avtor
Sporočilo
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:31 am
Sicer ne bo dosti gor, ker res ne ve kako bi se izšlo s časom. That sucks
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:32 am
Yeah.... No pa vsaj pride občasno gor...that's something.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:33 am
OK, sem prebral malo o tem Mephistu in nekaj njegovih postov, tip je awesome, upam, da res pride gor. Sicer pa, hello everyone ;)
Sem se prikradel ker doma še vsi spijo in sem ZAČUDA bil prvi! (Ja, naša celotna družina spi dokler se le da)
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:33 am
Ja no, patience xD
Ginny, i never regret it. It's awesome. Za modre prelive ti svetujem firmo stargazer, ker ful dobr drzi, sam rabis mal dlje gor pustit. Rdece rdece pa se nism mela. Ampak rdeceroznata se rada spere pri konicah.
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:35 am
Ignacij!! Kaj ne moreš priti na obisk tudi prek telefona? (to jaz počnem, ko mi odvzame računalnik. Honestly, I have a portable computer with me at all times, it's not rly a punishment)
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:36 am
Uuu js si grem po laptop brb~
Phillip Knightley
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:36 am
Če ne bo v času šole, bo pa med poletnimi počitnicami. Vredno počakati do takrat. xD Pa sej mislim, da bo forumček kar lepo cvetel. Do zdaj mu še lepo gre. ^^
Hi Ignacij! Pri nas so pa vsi zgodnji. Če kdaj vstanem prva, je to med šolo, včasih se mi celo posreči med vikendi. :p
Misaki, hvala! Če bom tole zadevico kdaj sprobala, se bom še obrnila nate pa sporočila, kako mi je. Ker kar tako se ne bi šla barvat, prelivi so pa vedno good choice.
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:37 am
js sm gor samo prek telefona. res redko se zgodi da pridem gor na kompu
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:37 am
Claire, ne moj telefon je zelo star in ga uporabljam samo za klice in sporočila. Mi je všeč tako.
A JE KDORKOLI RAZEN MENE OPAZIL, DA SEM JAZ JOKER IN MIQ BATMAN? CAN YOU SHIP THIS YET?
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sob Okt 31, 2015 11:39 am
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.