Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Predstavniki študentov Pon Avg 03, 2015 1:04 am
Predstavnik študentov je po en fant in eno dekle iz vsakega doma, v 5., 6. ali 7. letniku. V kolikor to želite postati, izpolnite kodo in jo prilepite v to temo kot odgovor. Če se za isto mesto prijavita dva ali več, bomo predstavnika izbrali glede na aktivnost ter primernejšo osebnostjo.
Koda:
[b]Ime in priimek lika:[/b] [b]Dom in letnik:[/b] [b]Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica?[/b]
Pravila:
> Svoj status lahko izgubite ob kršenju pravil ali izkoriščanju svojega položaja, neaktivnosti in grdem obnašanju, > Točke lahko odbijate samo svojemu domu, če pa to naredite, to tudi zapišite v točkovnik in se slednjega tudi držite, > V svojem domu lahko prirejate krožke, druženja, ipd., > Dostop do predstavniških prostorov imate le vi.
Predstavniki študentov:
GRYFONDOM učenec: Myungdae R. Jeong učenka: Misaki Hoshijiro
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Sre Sep 09, 2015 4:01 pm
Ime in priimek lika: Zorya Gallente Dom in letnik: Pihpuff, 5. letnik Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica? Ker želim spodbujati ostale učence iz našega doma, jim biti vzor, ko je treba vztrajati, biti v pomoč mlajšim učencem in jim olajšati začetke šolanja.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Sre Sep 09, 2015 8:16 pm
Sprejeta!
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Ned Sep 13, 2015 7:34 pm
Ime in priimek lika: Mihail Vihrijev Dom in letnik: Drznvraan, 18. let Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica? Ker sem vzoren in delaven, vem kako streči stvarem in bi učence spodbujal, jim pomagal, včasih pa tudi pošteno zatežil.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Ned Okt 18, 2015 9:12 pm
Ime in priimek lika: Ignacij Yehuda Dom in letnik: Spolzgad, 6. letnik Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica? Učencem je treba postaviti vzor, na katerega lahko gledajo, in milo rečeno sem kot pravi za to mesto. Sem ambiciozen, kar je posebna lastnost našega doma, sem iznajdljiv in samozavesten. Kaj, če bom spoštoval pravila? Govorite vendar s sinom poslovneža, ki že celo svoje življenje sestavlja pogodbe in se jih drži. Kaj mislite?
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Ned Okt 18, 2015 9:14 pm
Sprejet!
Yaku Akaashi
Prispevki : 563 Letnik : 9
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Tor Nov 03, 2015 9:30 pm
Ime in priimek lika: Myungdae Jeong Dom in letnik: Gryfondom, 7 Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica? Ker me ljudje poslušajo in sem jim dober vzor, sem pa tudi pravičen in sošolcem ne bom gledal skozi prste.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Tor Nov 03, 2015 9:32 pm
Sprejet!
Misaki Hoshijiro
Prispevki : 349 Status : single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Tor Nov 03, 2015 9:41 pm
Ime in priimek lika: Misaki Hoshijiro Dom in letnik: Gryfondom, 7. letnik Zakaj bi rad postal predstavnik/predstavnica? Ker ostali tako hočejo. Ne, saj ne. Popularna sem in ljudje me poslušajo. Sicer je včasih moj čut za moralo nekoliko slab, vendar menim, da sem zmožna privzgojiti vrednote našega doma tudi najbolj neumnim.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Predstavniki študentov Tor Nov 03, 2015 9:43 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.