Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Quote me, quote you Pon Avg 03, 2015 12:54 am
First topic message reminder :
Tukaj lahko vsi objavljate smešne, zanimive ali sramotne izjave kateregakoli člana.
Avtor
Sporočilo
Fang Macabre
Prispevki : 193
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Tor Mar 01, 2016 11:51 am
Aiden Arainai je napisal/a:
V to se ni nikoli poglabljal, samo všeč mu je bilo da se ni pisal Williams ali kaj podobnega. To je bil tako običajen priimek da je bilo že smešno.
Aiden, je tole slučajno komu tukaj namenjeno?
Katarina Rose
Prispevki : 224 Kraj : Great Britain Status : Happy Letnik : 5. letnik
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Sob Mar 26, 2016 11:23 am
Ryder Williams je napisal/a:
Povezava (ali lokacija) do pismenke: iscem RPG, page 12, Myun ma cas, ideje pa ne Citirano je izrekel/a: Dreco
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Časotresk, what have we become, drugi post Citirano je izrekel/a: Voldemort
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Časotresk, I lrovide vengeance, drugi post Citirano je izrekel/a: Hermiona
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Dnevniki, Ryder Williams, coconut dreams, prvi pos Citirano je izrekel/a: profesorica letenja
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Plot pages, zgodbe, nori znanstvenik, Loki Rufus Citirano je izrekel/a: Molly
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Prečna ulica, gringott Citirano je izrekel/a: preoblečena hemiona
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Čokoladne žabe, zgoraj levo Citirano je izrekel/a: Sfinga
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Prečna ulica Olchenbat Citirano je izrekel/a: Mr. Olchenbat
Povezava (ali lokacija) do pismenke: Prečna ulica, lepopis in pivnik Citirano je izrekel/a: Zmagoslav
Am...Ryder...a si vredu?
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Ned Mar 27, 2016 9:54 pm
Povezava (ali lokacija) do pismenke: najdena jajčka Citirano je izrekel/a: 1. percy weasley 2. remus wulf 3. gospa figg 4. robaus raws 5. mislim da je to rekel dudley? v sedmi knjigi? predno se je poslovil od harryja?
AIDEN KNOWS TOO MUCH. HE MUST BE CHEATING! #SlytherinBoZmagal
Aiden Arainai
Prispevki : 92 Starost : 24
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Ned Mar 27, 2016 10:18 pm
Phillip Knightley je napisal/a:
Povezava (ali lokacija) do pismenke: najdena jajčka Citirano je izrekel/a: 1. percy weasley 2. remus wulf 3. gospa figg 4. robaus raws 5. mislim da je to rekel dudley? v sedmi knjigi? predno se je poslovil od harryja?
AIDEN KNOWS TOO MUCH. HE MUST BE CHEATING!#SlytherinBoZmagal
Med poletjem sem bil primoran sedeti čez vseh 7 filmov in poslušati Claire in njeno dopolnjevanje iz knig (prisežem da jih ta pošast zna na pamet). Tako travmatične izkušnje nebom nikoli pozabil XD
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Ned Mar 27, 2016 10:21 pm
Med poletjem sem bil primoran sedeti čez vseh 7 filmov in poslušati Claire in njeno dopolnjevanje iz knig (prisežem da jih ta pošast zna na pamet). Tako travmatične izkušnje nebom nikoli pozabil XD
Ti bom dala js pošast
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Ned Mar 27, 2016 10:23 pm
Vidva sta tako awesome. Se spomnem, ko je Claire razlagala, kako te sili gledat Potterja. Pa saj ni bilo tako hudo, huh? :'D
Aiden Arainai
Prispevki : 92 Starost : 24
Naslov sporočila: Re: Quote me, quote you Ned Mar 27, 2016 10:28 pm
Phillip Knightley je napisal/a:
Vidva sta tako awesome. Se spomnem, ko je Claire razlagala, kako te sili gledat Potterja. Pa saj ni bilo tako hudo, huh? :'D
Ne bilo TAKO hudo. Crkljala sva se z mačkom, risala po steni, pa še posodo mi je prala in me hranila :'D Kaj zdaj ta pogovor sploh spada v to temo?
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.