Mislim, meni je važno da je pač nekej uglednega, da ima plac za osebo s katero pišeš, pa nekej kjer bom lahko dajala slikice outfitov. I need nothing more. rajše vidim da je kaj brez ozadja, v bistvu.
Avtor
Sporočilo
Adam Anderson
Prispevki : 33
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 8:52 pm
jp, i thik that comeswith the contract
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 8:54 pm
Hihi, bo kar res ja, hi I enjoy writing as a guy more.
Adam, no worries, tukaj bomo vedno veseli ko se vrneš ^^
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 8:55 pm
Se strinjam z vsem napisanim! Pa sem že izrekel dobrodošlico Tatiani? Ne spomnim se, zmeden sem...
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 8:58 pm
Ignacij!!! *glomps*
Adam Anderson
Prispevki : 33
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 8:59 pm
you choose good, i really like finnick and yeah, so do i, i think i tried to write as a girl onceand it didnt work out
and awwww
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 9:01 pm
KATERO SATANOVO SEME MI JE SEDAJ POSPAMMALO TUMBLR?! GUYS, I SPENT A WHOLE DAY ON THE PREVIOUS 36 ONES. ; _ ;
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 9:05 pm
js ne. mislim da nisem nič postala. če sm, sm morda eno alpa dve zadevi napisala, ampak se ne spomnem da bi.
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 9:06 pm
Ne, saj nimam nič proti, je lepo da imam delam med XD Kakor kaže ga nimam za naslednja dva tedna. Ampak mi tako, zavibrira telefon. Nove objave. Veliko objav. Sedaj pa ponovno iščem slike in objokujem svojo Osu! kariero, ki počasi plava po vodi.
Ignacij Sh. Yehuda
Prispevki : 557 Kraj : Grčija Status : Awesome Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 9:08 pm
Haha, heeee- *pade po tleh, ker ga je sila Mihailovega objema naredila nestabilnega* Tudi jaz sem te pogrešal!
HAHAHAHA, enega ali dva sem jaz napisal, to lahko priznam.
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Okt 29, 2015 9:09 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.