Mislim, meni je važno da je pač nekej uglednega, da ima plac za osebo s katero pišeš, pa nekej kjer bom lahko dajala slikice outfitov. I need nothing more. rajše vidim da je kaj brez ozadja, v bistvu.
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 11:01 am
Dobro jutro
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:08 pm
dober dan vsi. se opravičujem za kratko odsotnost čez vikend, ker se mi ni dal pisat.
jutri grem pogledat na odprti trening roller derby skupine
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:12 pm
ahaha kok dobr iskren izgovor :p
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:14 pm
ow, mislim, ne vem zakaj bi se pretvarjala XD en čas je bil problem, da me je glava bolela, pol se mi pa sploh ni dalo.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:21 pm
I love it XD
Aaaaa, I wanna join you O.O Tvoje življenje zveni super mega zabavno
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:26 pm
hueh
hm, I used to be the most boring nerd ever. introverted also. potem me je prijatelj prijateljice prvo zvlekel na Metelkovo, kjer mi je epic in sem dost pogosto tam, I dated someone from foreign country, zato sm potovala mal, počasi sm padla v to anime sceno v SLO, kjer te takoj sprejmejo, razen če si annoying, pa odločila sm se, da bom počela kar me veseli, zato hočem začet z roller derbyjem. Me and my life were boring, but then I made a huge change in few months.
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:29 pm
gah. ljudje z zanimivim zivljenjem. kako do tega pride XD ma sej js sm se tak piscek mam se cajt
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:31 pm
Ne vem, Pipa XD Bodiva midve tisti dolgočasni v kavarni na Bledu vsak drugi vikend in opravljajva ljudi ker so bolj kul od naju XD
Zorya, to res zveni čudovito! Mogoče te enkrat na kaki anime SLO sceni od dogodka najdem in napadem....
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:34 pm
JA lali sam prid najprej do bleda pa bo XD to bi blo namrec cudovito ~~
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 20, 2015 9:41 pm
pridita kej sm!
ma najdeš me lahko že če prideš v Lj in ti je dolgčas js hočeem podgaaane T-T zdej takoj T-T
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.