Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:06 pm
torej pojdi pisat haha
kamele so kul. enkrat sm jahala eno. it was fun sestri sm pa za b-day naredila kipec kamele ^^
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:08 pm
sej pisem ;3 ampak bo bedno, se bl bedno kot za maxa ;'3
OMG js bom tu jahala kamelo. pa a kdo ve, a obstajajo kamelje dirke? to bi js ful gledala/celo tekmovala v jahanju kamele! OMG, zdej nikol ne bom spala ampak bom celo noc o tem razmislala
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:09 pm
Ti bi za jahat kamelo, jaz bi pa rada najbolj ogromnega in puhastega psa kar se ga da dobit!
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:09 pm
tepla te bom xD
v gorici so mel včasih neko poletno plažo thing. tam sm jo xD mmm, ja, majo kamelje dirke. pa lepotna tekmovanja za kamele tudi.
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:11 pm
JA, psa bi tuuuuutt!!! cavcava al pa samojeda al pa haskija ampak mislem da bom dobila zlatga prinasalca cez kdo ve kok casa
zakaj, ne me tepst!! :S
JAAA omgomgomg kjeee?!?!?! pa kamele majo res najlepsi nasmeh <3
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:13 pm
okej okej, te pa ne bom.
tam v centru, na tistem velikem travniku je bilo, v okviru t.i. poletne plaže ali karkoli je tisto že bilo. zdej ni več, ker se je folk baje pritoževal neki glede hrupa, sam je bilo ful fajn.
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:15 pm
no sej me lahko. samo ne prevec
aw D: js bi kamelo. omg. ti mi kupi kamelo, lali mi bo surikato, nekdo pa mi nej kupi se tigra in bo super <3
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 10:16 pm
To glede hrupa je bilo obupno :T Jaz živim dol pri Franu Erjavcu in še z zaprtim oknom sem poslušala tisto grozoto... Sošolec ki je živel v nebotičniku zraven je nosil čepke da je sploh lahko zaspal...
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 11:00 pm
ja, sej vem da je bilo hrupno. mam bratranca v 13. štuku nebotičnika, sem večkrat tam prespala v tistem času. sam je bilo pa dost kul drugače.
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 11:12 pm
Saj kul je bilo, ne vem pa če je bilo potrebno tako glasno glasbo predvajat, pa da je stvar toliko časa trajala XD Mislim, joj... Pa tudi travnika mi je bilo škoda, kako grozno je zgledal potem ko so tam zaključili.
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.