Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Mihail Vihrijev
Prispevki : 440
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 7:35 pm
Kaj zdaj? Slika nad aliasom preveč seksi da bi dol pogledala? XD
Bom! Obljubim! Samo nekaj stvari moram narediti! I'm so sorry D:
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 7:40 pm
ne samo pac nism dojela da si to ti XD
awww okay D:
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:04 pm
Ups? Kaj je pa tako drugačnega? XD
Bom čimprej!
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:08 pm
ne vem, nc XD nism te navajena z moskimi liki XD
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:12 pm
T-T zdej bom rabla pa tristo let da nekaj napišem xS ker se bom skos zatipkavala.... them proper keyboards... pogrešam moj laptop.
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:20 pm
Oprosti? XD
Ja ne... Laptopi so vedno najboljši XD Nikoli nisem razumela zakaj bi vsi stacionarca imeli...
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:24 pm
naaah, ne sekiraj se. pri fantu pišem, pa ma proper tipkovnico, ki jih nisem več vajena.
jaz podpiram laptop+tower combo. laptop, ki služi najnujnejšim potrebam, potem pa pošast za gameanje doma. trenutno uporabljam fantovo pošast, ker je moj laptop pri meni doma. jaz bi rajši mela manjši laptop, da bi ga res lahko kamorkoli zvlekla. (mam hp probook 4740s, ki je ful velik in težek)
Mihail Vihrijev
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:33 pm
Jaz sploh nisem več vajena pravih tipkovnic :'D
Tata si je prejšnje leto kupil nov prenosnik pa sem mu tega ukradla, ker bi drugače samo prah nabiral. Se ne ločim od njega. Igrice na njem tečejo kot bi morale, vedno ga imam lahko s sabo, ravno majhen in lahek pa tudi ni, no :'D Pač... Ko je bil narejen je bil mrcina med laptopi, zdaj je že malo star in znucan XD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:45 pm
tadaa, maš post. enako xD
Jaz sem mojega dobila za 17. rojstni dan. Se mi zdi. Kaj pa imaš, če smem vprašat? Moj je tudi mrcina, z dvojno grafično (amd radeon, mal zna met čudaške izpade, ampak fura skyrim na ultra high + modi <3). Ampak mi zato ni uporaben za šolo ali faks, ker je pretežek, da bi ga vsak dan nosila s sabo če imam še karkoli drugega zraven.
Dohyun Sun
Naslov sporočila: Re: Chat Ned Sep 13, 2015 8:48 pm
alo, zorya, se ti dost pise da bi se z mano pisala? XD ne bom jezna ce reces ne :p
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.