Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 9:42 pm
K mi piše stvari kako vem kako se začne avto odzivat c: ja nevem. sej ga nesmem še vozit. http://prntscr.com/89821q a nisi ti že v samem jebenem prkršku k maš poletne pnevmatike jebemti žensko k te je rodila, hudič božji k si ta uprašanja sestavlju.
Octavia North
Prispevki : 19
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 9:56 pm
ja nevem možno da to mislijo kao med poletjem oziroma pomladjo pa sneži hahaha xD zato poletne pnevmatike lol mogoče res čudno xD
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 9:56 pm
Eeeh, ta je smiselna. Ker imaš poletne pnevmatike. Rabiš verige ker poletne pnevmatike nimajo dovolj profila. (to je v primeru zgodnjega/poznega snega ponavadi)
Kopno vozišče je pa cementirano in ti fardirba gume, če imaš gor verige. In če se sneg stali potem je dovolj toplo da je kopno.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 9:58 pm
Miq, smiselna je tistim, ki imajo nekaj pojma o avtih (torej ti in jaz, očitno?)
Miq Valley
Prispevki : 197 Kraj : Šola Status : Kul Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 9:59 pm
Mmmmožno. *preveri če je izpit še veljaven*
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 10:00 pm
no js k se komej učim mi ni smislno. kopno vozišče vem da ne sam v moji knjigici znanja k sm jo celo skopirala ne piše just: med zimo najmn 3mm profila in med poletjem 1,6mm in js si pulim lase da sm že bl plešasta k moj tata
Rubina Aiken
Prispevki : 70 Kraj : Scotland Status : single Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 10:02 pm
Matthew Logan Moore je napisal/a:
Miq, smiselna je tistim, ki imajo nekaj pojma o avtih (torej ti in jaz, očitno?)
*dvigne roko* Jaz imam tudi dosti pojma o avtomobilih.
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 10:03 pm
*gre v knjižnico po knjigo da preveri tisto teorijo, ko jo je že pozabil oziroma ni 100%*
:p Rubina, so precej zanimivi, pač Ne vem preveč o njih, dokjer bi pa rad nekoč prišel, ampak imam tisto logiko za avte sooo
Rubina Aiken
Prispevki : 70 Kraj : Scotland Status : single Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 10:07 pm
Avtomobili so vedno zanimivi, sploh dirkalni. :p Je pa praksa vedno bolj zanimiva kot teorija...
Caleb Queen
Prispevki : 55 Starost : 27 Kraj : Unknown Status : Unknown Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 26, 2015 10:09 pm
uh uh uh uh o avtih se bomo pogovarjali? končno xd
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.