Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pet Avg 21, 2015 12:11 pm
First topic message reminder :
Imaš kakšno izmenjavo? O.O
Avtor
Sporočilo
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 5:43 pm
ginnyy! ^^
baibai gaia have fun ~
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 6:47 pm
Mephisto: no, why should I? Gaia: have fun haha! Keith: babeeeeeee jst ti odpisujem oksay
Mephisto Vaughan
Prispevki : 84
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 6:52 pm
just because i'm a rude person and will not stop calling you that :p.
Phillip Knightley
Prispevki : 996 Starost : 26 Kraj : Velika Britanija Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 6:53 pm
Jaz sem tudi rude ampak imam svoje meje, korenček
curse you lilith
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:01 pm
AAAAA, pa saj vem, da je vse za moje dobro in da je od stvari odvisno moje in mogoče še čigavo življenje. Ampak potem pridejo vprašanja ki so popolnoma dvoumna in moraš priznat da so nekatera od teh tam samo zato, da prideš in za izpit plačaš še enkrat. Stvar res ni najbolj poceni no.
Misha Mansoor
Prispevki : 65
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:04 pm
okej ja, nekatera so res butasta -.- js morem it tud delat to zdle kmal pa nočem glih zarad takih.. če bi bla ponovitev 10 evrov, ajde, sam 35 -.-
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:08 pm
Ja ne O.O Je nenormalno. Da se usedeš za računalnik in rešiš en test. Dobr, bi razumela če je treba na pipr ih printat pa pol pregledovat k usaj plačujem ljudi, ma to use nrdi računalnik. C'mon.
Misha Mansoor
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:14 pm
tru. pa sej če tko gledaš ure so peklensko blesavo drage -.- pa moji sošolci so hodli k eni šoli ko jih prav jebejo v glavo pa kr morejo delat dodatne ure da služijo..
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:16 pm
Dobr, js delam pr enih k so dost poštenih vse skupaj Pač, ta inštruktor ka nam je CPP razlagu je bil krasen. Lepo razližiu, si uzeu cajt za uprašanja, skiciru, pogledu če nas je kaj zanimal pa ni vedu. Above all se je pa potrudu bit kar se da zanimiu. Odličn. Upam da me bo tudi vozit učiu.
Misha Mansoor
Naslov sporočila: Re: Chat Pon Avg 24, 2015 8:18 pm
pol si fajn trofla naš je zamuju, včasih smo ga čakal pol ure šele pol so nam pršl drugi povedat da ga sploh ne bo pa bil je cel zmeden ko je razlagu, so yeah, js nimam nič od tečaja, bo treba vse samostojno se naučit -.- bedna šola, za vožnje bo treba drugo najdit
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.