Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pon Avg 10, 2015 5:57 pm
First topic message reminder :
Kot je razvidno iz naslova je tema namenjena splošnemu klepetanju. Govorite lahko o likih, vsakdanjem življenju, serijah, igricah, knjigah, filmih, skratka, kar želite!
Avtor
Sporočilo
Zorya Gallente
Prispevki : 360 Status : samska Letnik : 5.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 5:56 pm
lahko ti js razlagam o EvEu ker to zmeraj počnem z veseljem.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 5:57 pm
No, daj, povej kaj XD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:02 pm
For the starters, short description of indies, miners and traders:
Just something I put together for fun as my tribute to all the miners and industrialists who play Eve Online. Without whom none of us would have anything to fire or anything to fire at.
This song is a lament for those of us struggling to make a living in New Eden. (je iz opisa tistega fajn komada ^^)
Eve je drugače space mmorpg, ki ma največji popolnoma delujoč virtualni model ekonomije. In je zato ful zabaven, ker lahko počneš zadeve, ki jih drugače počnejo ljudje v RL in vplivaš na ekonomijo ozvezdja, regije ali celotnega vesolja. Pač jaz sem rudar/industrialec/trader naenkrat in moje delo sicer ni tako zelo zabavno, kot če PvPjaš, je pa zelo profitabilno in zanimivo iz drugih vidikov.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:04 pm
Sounds interesting enough... XD Sorry, ne vem dosti o tem, only games I play are League, Osu!, some PoP and Hearthstone XD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:07 pm
Zadeva je precej zahtevna ubistvu. Dovolj, da nimaš malih 12letnikov, ki bi ti jebal mater xD Community je nekej zelo posebnega xD pač, we have a space pope for example. someone looked like a priest, so people went like omg it's space pope. And then he cosplayed on EVE fanfest and now he's space pope for everyone in EVE.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:10 pm
... You have a space pope XD Shit, to bi pa rada vidla :'D
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:12 pm
His Holiness, Max Singularity! (znakec ki ga ma na šalu, je znak od rase Amarr, ki so religiozni fanatiki. The worst thing? Atm I live in Amarrian space -.-")
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:13 pm
... Shit pa to actually je pope :'D
Then move? XD
Zorya Gallente
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 6:18 pm
I can't. Ker je moja korporacija tam. In tam sem varna (bolj ali manj, you're never safe in EVE). People love blowing up stuff in EVE. Moj Retriever je pa dost vredna zadeva. Že tako so mi enga razstrelili NPCji, ker sem sama kopala v asteroid beltu, potem so mi pa preprečili pobeg... V 'mojem' vesolju so AAA (ki jih ne mara moja aliansa) in Gentlemen's Club (ki jih isto ne maramo).
Ryder Williams
Prispevki : 613 Starost : 27 Kraj : Karibi Status : samski Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Sre Avg 19, 2015 7:06 pm
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.