Prispevki : 1657 Starost : 24 Kraj : Sheffield Status : ಠ_ಠ Letnik : 5.
Naslov sporočila: Chat Pon Avg 10, 2015 5:57 pm
First topic message reminder :
Kot je razvidno iz naslova je tema namenjena splošnemu klepetanju. Govorite lahko o likih, vsakdanjem življenju, serijah, igricah, knjigah, filmih, skratka, kar želite!
Avtor
Sporočilo
Isabelle Eden Faith
Prispevki : 102 Starost : 25 Kraj : Kanada Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 9:52 pm
Jaz se strinjam kot je rekla Lilith semizdi? Da ni pomembno da je čimvejše število članov, glavno da smo vsi oziroma v večini zelo aktivni, drugi pa aktivni, brez zelo
Mark Etting
Prispevki : 2
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:08 pm
Ena je tudi moja pohvala, saj že dolgo ni bilo dobro zasnovanega HP RPG foruma. Iskreno, zadnji dober je končal leta 2005 nekje, ko je RPG Darkwarts umrl. Tisto je bil pravi RPG, eden mojih prvih. In ko me je kolegica, z linkom na facebooku, privabla sem, sem ji bil res hvaležen in sem ji še zmeraj.
Čestitam in zdej je na nas, da to furamo naprej.
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:11 pm
Guys, you're going to make me cry XD
Dohyun Sun
Prispevki : 1126
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:12 pm
let's make a party to celebrate it <3 (lali crying i mean :p)
Kiko Sun
Prispevki : 607 Kraj : Koreja, Seoul Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:13 pm
Mark, mislim, da sem tudi jaz bil na tistem forumu! Vem da se spomnem enega leta nazaj, ki je bil res...waw, a ne. NAJLEPŠA HVALA ZA VSE POHVALE!
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:15 pm
Let's try to make it the best then ^^
Lilith Manner
Prispevki : 120 Kraj : Finska Status : Single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:27 pm
meni je samo tko lepo, da harry potter še vedno tolko pomeni ljudem, čeprav je od zadnjega filma že 4 leta :3
Isabelle Eden Faith
Prispevki : 102 Starost : 25 Kraj : Kanada Status : Samska Letnik : 6. letnik
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:31 pm
Ja ne :') *se tko na hard zjoče*
Claire Holland
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:34 pm
It was the first book I ever read... Mami jo je brala pa rekla da nism dost stara d čitam ko me je pa dedi pazu sm šla in si prebrala dve strani in bla zadovolna in jo dala nazaj na polico. I literally learned reading just to read this :'D Ku je biu vam predstauljen??
Lilith Manner
Prispevki : 120 Kraj : Finska Status : Single Letnik : 7.
Naslov sporočila: Re: Chat Čet Avg 13, 2015 10:37 pm
jaz sn jo v četrtem razredu vzela v knjižnici v šoli, pa mi je tud knjižničarka rekla, da verjetno še ni za mene, ampak naj probam, potem pa sem prve tri prebrala v tak enem tednu :p
Hej, ti! ;) vemo, da je ta forum žal zamrl, a po kar nekaj časa smo odprli novega in vse vas vabimo k pridružitvi! Tako bo naš forum lahko postal vaše zatočišče. Je HP themed, seveda, AU, dogaja pa se v letu 2018. Pridi kaj k nam ;)
URL: http://thegreatergood.forumotion.me/
Prijava
Zadnji prispevki
» Jordan Robinson Sre Avg 17, 2016 8:25 pm by Jordan Robinson
» Odsotnosti Sob Jun 25, 2016 9:28 pm by Minami Hoshijiro
» Obvestila Sre Jun 22, 2016 10:04 pm by Claire Holland
» A life-long lie Čet Jun 16, 2016 11:58 am by Juliet Summer Black
Prva stran v časopisu: Sopranistka Falzeta Kričača izgubila glas! Morda kriva substanca iz Nokturne ulice?
Ekskluzivno: Bradavičarka ponovno odpira vrata! Tokrat tudi pripravnikom! Nadaljujte branje na strani 6.
Preroške Novice raziskujejo: Kaj je povzročilo nenadni upad prodaje čarovniških ušesnih mašil? Bi to lahko pomenilo propad podjetja Ushesno Masslo?
Preroške Novice skozi čas: Temni mojster je poražen, zmago slavi Ministrstvo! V čast čarovnikom in čarovnicam Preroške novice objavljajo imena pokojnih, ki bodo za večno ostali v našem srcu.