Torej, če si preberete lilyin [You must be registered and logged in to see this link.], boste videli, da je peti in šesti letnik končala v Avstraliji. Tam je spoznala tega mladeniča in se vanj malce zatreskala. Jaz si nekako predstavljam, da sta imela ful magičen teden/morda mesec, nato pa se ona pač vrne na Baradavičarko. Ti spomini nekako ne morejo iz njenega glave in čeprav si noče priznati je morda celo zaljubljena. Tukaj se lahko naplete ogromno laži in drame ;) it will be awesome, just sayin'. i promise. Pač tukaj se bo dalo ogromno naplesti, glede na njegov značaj, glede na to koliko mu je ona povedala, ko sta bila skupaj, glede an nejgva čustva do nje (i would love, if they end up together, but i'm up for a thorny road :p
FC: Edddie Redmayne, ker sta tako kjut *.* in imata ogromno lovely gifov !!! tole je tako edina stvar, ki jo prosim, brez debate. He's such a hottie!!
Drugače pa je starost lahko malce prilagojena, 16, 17 - ne bom preveč komplicirala. Tudi značaj in zgodovina sta na vas, le Avstralijo nekako stisnite noter :p V bistvu je ogromno na vas, je pa tukaj tudi moj pm adn i'm always ready to help. Help me help you, and taht thig gem :p pleaseee i willl love you forever. !!!